08-08-14

BELGACOM : de druppel die de emmer doet overlopen!

ALLEMAAL EEN KEER GOED LEZEN WAT IK TE WETEN BEN GEKOMEN EN WAT IK DE LAATSTE DRIE MAANDEN AAN HET MEEMAKEN BEN MET BELGACOM !

 

Waar gaan we beginnen? Mei 2014!

- Ik ben al jaren klant bij Belgacom en ik was in het bezit van een domeinnaam, van een website, waarvoor ik jaarlijks betaal. Steeds als men betaalt, is het domeinnaam voor een jaar lang geldig. In mei, als het al niet eerder was - want er gebeurde het laatste jaar niet veel op die website - merkte ik op dat mijn domeinnaam van de aardbol was verdwenen!

Klacht ingediend, nooit geen reactie gekregen. Tot onlangs, waar ik wel een compensatie voor heb gekregen en een creditnota op de factuur : maar de zaak zelf is nog niet opgelost!

Juli / Augustus 2014 : de onaangekondigde promotiemaanden!

Vertel mij eens, reageer op deze blog aub! Wie van jullie ontving er al talloze brieven de voorbije weken per post, met de vermelding "Bevestiging van uw aanvraag van een wijziging"?

Plots hebben wij zogezegd TV-boeketten aangevraagd.

Vreemd, toen ik plots via Belgacom Tv zag, dat het boeket Multi NL was geactiveerd. Wat blijkt : wie een Maxi pack bij Belgacom heeft (internet max) - heeft nu plots het recht op een gratis boeket. Goed, we zien wel wanneer de volgende factuur op ons afkomt. Want nog zoiets, de facturen worden nu maandelijks opgestuurd!! Maak maar dat er zeker tijdig geld op uw rekening staat, voor wie per domiciliëring betaalt!

Maar oh neen, de promoties stoppen hier niet bij. In tegendeel, we worden in de watten gelegd bij Belgacom!!!

Vandaag een vijfde brief ontvangen, met alweer een  "Bevestiging van uw aanvraag"! Ja, want plots hebben wij nu TV replay en de Movies & series pass NL erbij!!! Niet gevraagd, maar toch bedankt Belgacom!

Of toch liever niet! Want ik heb meteen gebeld naar Belgacom : 0800 - 22 800, gelukkig een gratis nummer, want het is intussen al de zevende keer in één week tijd, dat ik naar hen moet bellen. En voor die Synthesizer hit van Belgacom, terwijl u op een bediening moet wachten, zou ik er eigenlijk geen roste Eurocentiem aan luistergeld willen voor betalen. Zelfs Jean-Michel Jarre krult er zijn neus voor op!

Wat ben ik nu te weten gekomen, van die persoon aan de lijn, is namelijk dat we recht hebben op die twee laatste diensten (Tv-Replay en de Movies & Series pass NL) gedurende één maand gratis. MAAR indien we er niet op reageren, deze diensten geactiveerd zullen blijven, na deze proefmaand! En dus, worden u deze diensten ongevraagd gefactureerd, want op de brieven staan er noch vermeldingen dat het hem om een promotie gaat, noch staat er op wat er u te wachten staat na deze proefmaand!!!! 

't Zal als zij het willen - zo ver komen, dat alle boeketten en diensten plots ongevraagd geactiveerd zullen worden en we allemaal een peperdure factuur in de bus zullen krijgen!!!

Ah ja, wenst u het laatste nieuwtje te weten?

Mijn e-mailadres is foetsie!!! Weg, verschwunden, partie, niemand weet van iets. Werkt al niet meer sinds donderdagnamiddag! Eerst dacht ik van misschien dat er een technisch probleem is bij Belgacom. Maar nu om middernacht werkt die nog altijd niet. Wordt niet herkend??? Bestaat wel al meer dan 15 jaar. Bestond, klinkt misschien beter. En raar maar waar, maar ik kan wel nog mee inloggen voor de e-services en deze blog. Wat stinkt er? De vis of Belgacom?

Tik, tik, tik. Hoort u dit? De klok tikt! Als ik morgen niets verneem, dan liggen die jokers buiten! Dan gaat deze blog plots ook niet meer bestaan en gaan we terug naar de concurrenten.

BEU zijn we het. 't Zijn oplichters! Geen respect voor hun vaste klanten. 12 jaar sinds ik ben gaan samenwonen?

De emmer loopt over! Het draait vierkant bij Belgacom!

REAGEER op deze blog! Geef deze blog door. Belgacom moet met zijn voeten terug op de grond worden gezet. We worden allemaal opgelicht. Naar het schijnt volgens de telefoniste, klagen er meer en meer mensen omtrent die ongevraagde brieven en diensten. Wat zijn uw opmerkingen?

Hopelijk hoor ik iets van u.

-Sole    

 

03:53 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.