30-08-14

Uit ervaring heb ik geleerd

Uit ervaring heb ik geleerd : dat alles wat je tot nu hebt gekend, een hoop onbenullige toestanden waren, waar je soms met schaamte naar terug moet kijken. Hoe dan ook, de toekomst, voor wie die nog voor de voeten ligt, kan er beter uitzien. Alles kan nog, zelfs nog wanneer je in de zeventig bent en met je sportvliegtuigje op de landingsbaan tracht te landen. Iemand Telefacts zomer gezien, donderdagavond?

't Was eerder bij toeval dat ik het gezien had. Ik stak de televisie pas aan en het stond op VTM. Alsof er maar één zender is in dit leven, die bovendien al 25 jaar uw leven kleurt met allerhande reclamespotjes. Ik heb voor het eerst in lange tijd één reclamespot gezien. 't Was iets voor een online banking gedoe, waarbij een gestreste vrouw opgebeld werd, maar uiteindelijk de controle over zich had gewonnen, door met haar kont op haar smartphone te gaan zitten. En de stress was meteen verdwenen, toen ze een beet van haar sandwich nam. Of het weer naar haar zin was, is een andere vraag.

Ik zag daarnet een reclameadvertentie hier op skynetblogs :

Hugh Hefner.jpg

Toevallig lijkt die man op Mister Playboy, Hugh Hefner. Wat nam hij onder de loep? De Andullatiematras. Aan zijn leeftijd en met al die vrouwen, zou ik ook rugpijn en andere spierklachten hebben.

Ik ben pisnijdig als het ware. Ik heb zin om het kot ondersteboven te gooien. Ik heb zin om te schreeuwen! Ik heb zin om iemand te vertellen : wakker worden! Het leven is vandaag en niet morgen! En voor al mijn andere beklag, zal ik mij wel wenden tot bij mijn vakbond. Ik ben lid van de ....

Vakbon afgevaardigde.jpg

.... van de "Scoailistische vakbon" en dit is Gino! Moeilijke naam voor een vakbond, maar eens je geholpen werd, vergeet men algauw dat er ook nog een Socialistische vakbond bestaat....

Heeft u ooit al de ware tegenkomen? Iemand liet mij dat verstaan, dat zoiets bestaat. En wanneer spreekt men van de ware? Eens je er betrekking mee hebt? Als 't geld op tafel ligt? Als alles draait in de richting van de wijzers? Ik heb een vrouw en twee kinderen. Wat heb ik nog te verliezen? Of moet ik mij de vraag stellen : wat zou ik op het spel durven zetten om de ware te vinden?

Veel vrouwen dromen van een prins op het witte paard. En wat dromen de mannen van? Een hoer van 50 Euro, die een halve minuut geleden nog beweerde dat je binnen mocht voor 30 Euro en waarna je terug naar huis keert met 200 Euro minder, dan wat voorzien was. Ha ja, voor een pint vragen ze algauw 40 Euro! En voor wat? Fake gehijg en daar mag je niet aankomen en daar ook niet? Als je mij wilt opwinden, meen het dan! Dans bitch!

Sorry, ik liet mij even gaan. 't Leven is frustrerend! Daarom heb ik besloten om naar de ruimte te gaan. Ik ga jullie allemaal verlaten. Ik zal samen met Brad Pitt en Angelina Jolie op een ruimtetuig van Virgin naar de sterren vliegen om na te gaan of zij nu ook echte sterren zijn, zoals ze in Hollywood beweren. Of zoals zo vaak, Hollywood = fake. Maar ik niet!

Zo, ik beloofde iemand dat ik naar mijn bed ging gaan. Nu ga ik er echt werk van maken...

- Sole


Papa Roach - I almost told you that I loved you

 

 

04:00 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.