20-09-14

De hete kamer

U zult waarschijnlijk meteen aan seks denken. Een kamer, waar het dertig graden is en het zweet van mijn rug afdruipt. En we zwijgen dan nog van het zweet op het voorhoofd en daar waar de zon niet schijnt, tenzij u in de zomer naar het naaktstrand van Bredene gaat. Zo voelt het er al de ganse week aan. De bureaukamer, pas helemaal heropgefrist. Nu nog wachten op de levering van twee kasten en dan kan de orde terugkeren. Want voorlopig ligt alles overhoop.

De hitte... Ondragelijk, vooral wanneer je de ganse week de late shift hebt gehad. Geen tijd voor een terrasje, van waaruit je naar het schoon volk kunt toekijken. Hoewel... schoon volk. Er lopen toch veel vrouwen rond, die er beter van af zouden zijn, mochten ze als een moslima gekleed zijn! Miljaar! Maar goed, het is nu niet dat ik persé moeders' mooiste ben. Ik zou ook wel een keer zo'n gespierde kerel willen zijn, die zijn dag niet kan beginnen zonder zijn speciale milkshakes en zijn dozijn gekookte eieren! Met af toe een spuit die hij in zijn achterste doorprikt. "Yeah! I'm mister universe..." En dan worden ze in elkaar geslagen door een bende van drie, zo lukraak op een rustige avond in een stad waar er voorheen nooit sprake was van zinloos geweld.

Dan denkt men de misdaad op te lossen door meer camera's te installeren. Maar helaas, het enige voordeel dat men aan talrijkere camera's hebben, is dat men de volgende dag op Youtube kunnen zien hoe ze uw domme kop in elkaar hebben geschopt en waarna je heel even van de kaart was geveegd. Maar vaak geraak je niet eens uit de coma. En het herstel achteraf zal niet worden ondersteund door Shumacher, laat staan dat hij al zijn eigen tanden kan poetsen. Tenzij u dan had gehoopt dat er mensen in uw naam een emmer ijswater over hun hoofd zullen gieten...

Al dat waterverlies in name van A.L.S. Wat? Te lui om zelf een emmer over uw hoofd te gieten? Sorry, 'k was vergeten dat u aan spierverlamming lijdde. Telt een slappe penis ook als spierverlamming? Of is dat te wijten aan een tekort aan prikkelingen? Pas op, ik kom hier nu niet beweren dat ik een probleem heb. En ja, het is mij gelukt om in het potje te plassen bij de doctoor, tijdens het jaarlijkse medisch onderzoek. Ik heb mijn ogen gesloten en aan iets leuks gedacht. Nog voor ik een beeld in mijn hoofd kon vormen, was het potje volgeplast. Ik riep naar de man toe of hij nog een paar bekertjes over had. Meteen paniek! Ze hadden maar een reserve voor een twintigtal controles.

De hitte in de kamer brengt alles behalve inspiratie met zich mee. Tijd om weer even het boek "Spannende seks" van Ilse Nackaerts te openen (Voor meer info en ISBN-nr : lees ook "Klinische medische testfase"). Zeg dan eens dat ik nooit een boek lees. Willekeurig geopend op de letter "D" - onderwerp "Durvers" en ik citeer, zonder toestemming van de auteur, maar oh meisje als je er rijk van wordt omdat je boek plots weer verkoopt, dan mag je mij alvast een massage komen geven. En aan jou om je verbeelding te gebruiken, met wat je onder "massage" begrijpt. "Stap 3" - ga in de living op een stoel zitten. Knieën wijd open, handen op je dijen en kijk naar hem. Doe hem voor je knielen. Neem de halsband. Leg hem uit dat hij zodra die om heeft je slaafje is en dat hij je van nu af aan 'koningin' moet noemen. Vraag hem : 'Wil je me graag dienen?' Als hij ja zegt,...

Wacht, ik kan het al raden. Als ik ja zou zeggen, waw de zevende hemel. Als ik neen zou zeggen, dan mag ik waarschijnlijk de afwas doen. Goed, boek dicht. Koningin! Hier gebeurt dit niet vaak. Meestal zeg ik "teef!" en krijg ik een paar scheldwoorden naar mijn hoofd terug geslingerd. Ik was er altijd van overtuigd dat dergelijke scheldwoorden haar zou opwinden en dat ze dan haar kleren zou uittrekken. Maar niets is minder waar. Een tijdje geleden vroeg ik mijne madam om eens het kaarsvet van een brandende kaars over mij te gieten. Dat was een afknapper. Ze zag dat niet zitten, omdat ze bang was om mij te verbranden. Na de vrijpartij, doofde ik de kaarsen uit en morste ik per ongeluk het kaarsvet op mijn broek. Broek naar de vaantjes...

Ik ga een keer naar zo'n SM-meesteres moeten gaan. Bestaat dat, een sm-sessie waarbij je er geen sporen aan overhoudt? Als het is om constant in een kooi te gaan zitten, dan kan ik dit evengoed in de bureaukamer doen. Man, 't is hier heet. Zou ik mijn kleren uittrekken, of zal dit tot een misverstand leiden, indien mijne madam plots binnen zou komen? Ah, wie wil het weten?

Wel, wel, ik heb weer inspiratie. Ik ga eens een reisje boeken naar een land waar die mannen van ISIS aan een opmars zijn. Of hoe de "Arabische lente" van toen, nu meer op een Arabische donkere winterperiode lijkt. Zien of er iets door mijn hoofd zal flitsen, wanneer ze mij onthoofden. Daarnet nog een mug op de muur aangetroffen. Wilt u weten wat er met die mug is gebeurd? Ik heb al mijn agressie op die mug uitgewerkt. Het heeft deugd gedaan en het behang is gelukkig niet geschaafd.

Zo, met de wind gekeerd, wanneer ik even de deur opende... 'k Ga nog een beetje blijven op deze blog... 't Is uiteindelijk mijn baby, waar ik nog zelf de borst aan heb gegeven.... Wattefuk?

- Sole


Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj - bang bang

 

01:55 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.