02-10-14

Stoot van de suikers

De inhoud van deze tekst bevat schokkende beelden en omvat een uitgesproken mening,
dat niet noodzakelijk de mening van iedereen hoeft te zijn.

Een suikerboost, dat heb ik wellicht nu wel... na al die cola en gesuikerde snoep. Stilaan zou u zich de vraag kunnen stellen, of ik al dan niet een kleine dikkerd ben, die amper zijn achterste van zijn bureaustoel kan heffen. En nochtans, u beeld zich de verkeerde kerel in. Maar we hebben andere prioriteiten vandaag.

Zo stel ik mij tal van vragen, zoals heeft Cliff Richard ooit iemand misbruikt? Gaat zijn song "We don't talk anymore" dan over iemand die hij ooit heeft aangerand? "Use to think we were so complete...". Al die seksschandalen. Hopelijk is het allemaal niet waar. Jimmy Savile, dat is een andere paar mouwen.

Neen, de echte vraag die ik mij stel is : zou ik nu wel of geen kritiek uiten over ISIS? De Islamitische Staat van Irak en Syrië. Moet ik zwijgen, in de hoop op straat niet te worden omgebracht? Kijk, dit is Robert, laten we het aan hem eens vragen : Robert, wat is uw mening?

Isis head.jpg

Robert kan het niet meer navertellen. Je zou maar eens humanitaire werk afleveren in een land, waar je plots ontvoerd wordt en mogelijk later onthoofd zult worden. Wat hadden we allemaal gehoopt toen - is het nu al twee jaar geleden - de zogenaamde "Arabische lente" was begonnen? Op het ombrengen van Kolonel alias God alias de president : Khadaffi na, wat heeft de Arabische lente met zich meegebracht?

Na de democratische verkiezingen in Egypte, waar een moslimpartij aan de macht kwam, nam het leger heel snel weer de macht in handen. Lybië is in vuur en vlam. Syrië : wat een hoop ellende. En toen kwamen ze eraan : die rechtvaardige, goedgelovige mannen, die mogelijk in een moskee waren beginnen zingen van : "...moeten mannen met baarden zijn! Aziz, Abdul en Moustafa, die hebben baarden! Die hebben baarden!..."

De Bin Ladens van het Oosten... De mannen die eindelijk een Islamitische Staat zullen oprichten. En eerst klonk dit wel goed in de oren. Waarom niet eigenlijk? Als men puur uit religieuze principes een staat wenst te vormen, waarom niet. Maar neen, in de plaats daarvan zijn het weer van die zieke kabouters, gewapend tot aan de tand, die uit naam van hun geloof overal bloed en angst zaaien, door mensen die zich niet willen bekeren te onthoofden, te verkrachten en te verjagen! Vrouwen worden verkocht als seksslavinnen! En pas op dames als de Nikab, van uw Ninja pakjes scheef hangt! De doodstraf na verkrachting, kan u zwaar komen te staan!

Een staat gebaseerd volgens het Kalifaat. Of zo? Want ik ga eerlijk met u zijn, ik volg de zaak niet op de voet. Maar tot nu toe meende ik dat een Kalifaat een soort tapijt was, waarmee Ali Baba en zijn 40 Rovers overvallen pleegden. De leden van ISIS zijn overtuigd dat iedereen die anders is, als ongelovig moeten worden beschouwd en dus moeten worden omgebracht. Dan begon ik mij de vraag te stellen waar het staat geschreven dat men als moslim andersgelovigen moet gaan ombrengen? 

Beheaded in the middle.jpg

Weet u wie werkelijk de slachtoffers zijn in heel die zaak en het is al zo sinds 11 september 2001, waaruit meer en meer blijkt dat het niet Al Qaeda was, die de aanslagen van toen hebben gepleegd? De modale, vriendelijke, openlijke, warme moslims, die helemaal niets met die barbaren te maken hebben! Zij zijn weer de dupe! Weer gaan we alle moslims over dezelfde kam gaan scheren. Omdat een bende criminelen uit onze steden naar daar zijn vertrokken om zich bij ISIS te gaan voegen.

De echte ongelovigen, dat zijn die klootzakken van ISIS! Ik begrijp niet waarom men zo persé die jongeren willen oppakken voor verhoor, indien ze zouden terugkeren naar ons land? Neen, men moet ze meteen voor de rechtbank van Den Haag brengen, voor al hun gruwelijke oorlogsmisdaden! Of beter als het kan : laten we ze gewoon plat bombarderen en uitroeien tot de laatste ISIS strijder!

Wie nu bang is voor een terreurdreiging, weet dan dat ik die stomme ISIS strijders uitdaag om tot hier te komen! Ze willen de Heilige Oorlog, laten we het hen geven! En open voorlopig goed uw ogen in de metro- en treinstations. Aarzel niet wanneer plots zo'n maniak "Alah Akbar" begint te roepen, om hem onder de trein te duwen! Er zijn mensen die moeten werken, godverdomme!

En nu nog een persoonlijke noot. Ik ken mensen die van vreemde origine zijn en ik ken, 'kga niet zeggen heel persoonlijk, maar ik ken een man, ooit een collega van mij, die moslim is met alles erop en eraan. Lange baard, echt gelovig en zo. Die man heeft absoluut geen extreme opvattingen en brengt alle dagen zijn schattige kinderen naar een Vlaamse school. Om geen blinde haat te doen ontstaan : weet dat de echte moslims geen vijanden zijn!

De echte ongelovigen zijn die terreurgroeperingen, die hun geloof misbruiken om hun gruwelijke misdaden te maskeren! Jullie zijn de misdadigers! En ik hoop echt dat jullie van de aardbol zullen worden geveegd! Zeg dat ik het gezegd heb! Want ik heb blijkbaar te lang gezwegen over deze zaak en het doet mijn bloed koken!

- Sole

 

Chimaira - All that's left is blood

 

04:05 | Permalink | Commentaren (1) | |

Commentaren

Westerse wapenproduktie en wapenhandel veroorzaakt oorlog, gewapende conflicten en terreur.

Wanneer zal dit stoppen?

Bezorgde groet,

Gepost door: Rob Alberts | 04-10-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.