26-01-15

Wetten Sie dass?!

Hebben jullie het allemaal gehoord? I.S. heeft onder andere ons land verwittigd voor mogelijke aanslagen en dat we nog heel lang in vrees zullen leven. In Turkije zouden er zelfs al plannen aan het licht zijn gekomen over aanslagen op ambassades, waarna de veiligheid op onder andere de Belgische ambassade werd verscherpt.

Ondertussen bij ons hier blijft het terreuralarm op drie staan. Of het al dan niet met mijn geruststellende blog van gisteren te maken heeft, dat men hier in België het niet nodig achten om van niveau drie naar het hoogste niveau te gaan, is een vraag die men mij maar een keer in de toekomst opnieuw moet stellen. Trouwens hoger dan vier gaat onze terreuralarm niet. Alleen een impact van een meteoriet zou dit misschien nog kunnen verhogen. Of 't is dat men bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken niet hoger dan vier kunnen tellen?!

Maar! En graag wens ik jullie allemaal deze vraag te stellen. Zin om het terreuralarm van niveau drie naar niveau vier te zien stijgen? Hier dan mijn boodschap aan die laffe I.S.-strijders, die ginder ergens in hun land verstopt zitten in een tent. Zijn jullie er klaar voor? Laten we samen aftellen :

 

5

4

3

2

1

FU IS smaller.jpg

En wat nog allemaal? Gaan we nog echt in ons broek gaan doen voor die misdadigers? Ze zitten toch goed daar in hun eigen land? Blijf toch ginder met jullie gezeik! Uw versie van de Koran, en ik zeg dus niet de Koran van de normale Islamitische wereldburgers! Neen, ik bedoel dat gedeelte van de Koran die jullie op uw eigen manier interpreteren om zo te kunnen zeiken over het Kalifaat of hoe het ook allemaal in elkaar zit! Weet u waar u die interpretaties kunt steken? Steek ze diep, daar waar de zon niet schijnt!

Oké, ik had het niet over de grot in de bergen bij jullie daar. Maar het lijkt soms ook op een grot. Hangt er van af hoe jullie het inzien. En zoals de meeste onder ons niet alle Islamitische gelovigen over dezelfde kam scheren, zouden de dirigenten van I.S. misschien willen rekening houden dat we hier in België niet allemaal Katholiek zijn? Er zijn ook Joden in ons land, Boeddhisten, Moslims van een andere genre, Protestanten, homoseksuelen en lesbiennes, pedofielen, verkrachters... Dus niet allemaal zo Katholiek. En we zwijgen nog van de Satanisten, de sadomasochisten, de prostituees, de Aidspatiënten en de daklozen. We hebben zelfs priesters die af en toe in de broek hebben gerammeld van kleine jongetjes... Vele religies, maar niet altijd Katholiek. We hebben zelfs een politicus genaamd Filip Dewinter! Een Islamofoob, die met een Koran rondloopt! De wereld op zijn kop dus! Goed? Dank u I.S.!

Wie van jullie voetbalfans was geschokt van die grote banner van de Tifos uit Standard?

Red or dead banner.jpg

'k Zag dat die banner nog in het stadium werd achtergelaten. Jammer, ik had die anders wel willen meenemen naar huis! Quelqu'un pourrais m'envoyez çe drapeau? Merci d'avance! Zo en voor de rest is 't weer in ' VLOAMS te doen...

Op het eerste zicht zou men aan I.S. hebben kunnen denken, maar het was degelijk wel een knipoog naar Jason uit de Friday The 13th reeks. U kent hem toch nog wel, de Jason? Kan zoiets eigenlijk door de beugel? Steven Defour werd hiermee uiteraard geviseerd, waarbij ze een afgerukte hoofd van hem voorstelden. Gepast of niet gepast, u weet wat ze zeggen in het voetbal? Voetbal is oorlog! En het is nu niet dat er een supporter van Standard plots op het veld zal springen met een machete in de hand.

Is iedereen ondertussen al die vuile tackle vergeten van Defour op het WK in Brazilië? 't Is ook geen engeltje! Maar goed, het neemt niet weg dat het iets te wansmakelijk was. Zeker met I.S. in het achterhoofd! Defour laat niets blijken, maar wie er wel echt aangedaan is door deze commotie, is de vader van Defour. Op VTM zag ik hem voor de interview in een café zitten, met een dame aan zijn tafel. Ik weet nu niet of dit de mama is van Steven Defour? Maar echt, menen ze dat?

Vader Defour met Freddy.jpg

Menen ze dat echt? Echt?! Echt?! Echt?! Als dit madam Defour is, proficiat zou ik zeggen! Terwijl ze in Standard allusie deden aan Jason uit Friday the 13th, is madam Defour gekleed als Freddy Kreuger!! Alleen ontbreekt er nog een bruine hoed en we kunnen het eigenlijk niet zien, maar waar is die handschoen met die vlijmscherpe messen uit plastiek?

Red or dead bitch.jpg

Alvorens ik verkeerd begrepen zou worden, wens ik er toch bij te vertellen dat ik mevrouw Defour niet voor een B****! wens uit te schelden, maar dat dit de manier was hoe Freddy Kreuger altijd sprak! Duidelijk?!

Goed en vandaag wens ik af te sluiten met alweer een overlijden van een bekende artiest. Demis Roussos is niet meer. De Griek, die de exit uit Europa van een failliete land niet meer hoeft mee te maken in de nabije toekomst. Hij is niet meer. En het is niet dat ik echt veel liedjes van hem heb. Maar ergens herinneren we wel allemaal een paar liedjes die we als kind moesten meeluisteren, wanneer de mama of de papa, zijn muziek opzette. Ze beginnen allemaal te gaan, die idolen van onze ouders...

Rust in vrede meneer Roussos!

- Sole

Demis Roussos - Forever and ever

 

22:37 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.