28-01-15

De barbaren komen eraan!

Amerika, Frankrijk en België werden in een officiële boodschap door I.S. verwittigd dat we ons binnenkort aan aanslagen mogen verwachten. Autobommen, onthoofdingen... Kortom ze gaan terreur komen zaaien. Waar spreken we af zou ik zeggen? Aan het station in Verviers? Lafaards!

Ondertussen wordt de videoboodschap grondig geanalyseerd, door het ministerie van Binnenlandse zaken en wordt het nog niet nodig geacht om het terreuralarm te gaan verhogen van niveau drie, naar het hoogste, de beste, de grootste, de super de luxe niveau... 4. Ik ben blij dat de maatregel nog niet werd aangepast. Wij moeten namelijk nog om boodschappen zaterdag. Stel u eens voor dat er net een autobom afgaat op de parking van de supermarkt, waarvan ik de naam en het adres wegens veiligheidsredenen niet zal noemen. Want naar het schijnt staat de cola in reclame en ik zou mij geen dag zonder mijn frisdrank kunnen voorstellen.

Ondertussen weten jullie allemaal reeds wat ik persoonlijk van I.S. denk. I.S. - I.S.I.S - wat er ook van is. I.S. kan natuurlijk ook voor ISELS (lees : Ezels) staan. De I staat in elk geval voor Islamitisch. U weet wel, dat vreedzaam geloof, met zijn mooie boek genaamd de Koran, waarin verkondigd wordt dat men zijn medemens niet mag vermoorden. Of zoiets. Ik zal eens het telefoonnummer van Filip Dewinter moeten opvragen, waarna ik het hem persoonlijk zou kunnen vragen waar dat in de Koran staat geschreven. En ik zal er van profiteren om hem te vragen hoe ver hij al geraakt is, met het lezen van dat heilig boek. Misschien zou het wel interessant zijn om te weten over welke Koran die Islamitische fanatiekelingen beschikken! Is het de Koran van de gewone Islamieten of de Koran van I.S. Want blijkbaar is er duidelijk een verschil tussen beiden.

Dewinter met Koran.jpg

Of zijn die extremisten zo'n fanatiekelingen, waarbij zij als enigen kunnen zeggen van dat ze de Koran volledig hebben uitgelezen, waardoor zij kennis hebben van verzen die de modale brave moslimbroeder geen weet van heeft? Wie weet ergens op pagina 506 begint het verhaal over de Kalifaat. Persoonlijk weet ik niets van het Kalifaat. En hier begint het eigenlijk al, want is het "de Kalifaat" of "het Kalifaat"? en schrijft men Kalifaat met een kleine k of een grote K?

En wanneer zal er eens een Koran in het Nederlands verschijnen? Want er zijn naar het schijnt toch veel Belgische Jihadisten uit ons land vertrokken, die amper kennis hebben van de Arabische taal. En zeggen dat ze dan nog gebuisd waren voor het Nederlands! Maar goed, dat belet blijkbaar onze vriend uit Antwerpen, een zekere Hicham Chaïb niet om zich te promoveren tot het nieuwe hoofd van de religieuze politie van de stad Raqqa. De zogenaamde hoofdstad van de Islamitische Staat in Syrië. U weet wel, die regio dat nog op een dag met de grond gelijk zal worden gemaakt.

Hicham - "Hocus Pocus Samsalabim" - Chaïb, verliet op een mooie zonnige dag het drukke "Antwoarpen" voor het exotische Syrië, waar het een mirakel is als je eens nog een blote borst te zien zult krijgen op het strand. Niemand uit zijn vriendenkring dacht toen dat deze man het lang ging volhouden. Tot nu gisteren het nieuws werd bekendgemaakt dat hij nu aan het hoofd van de religieuze politie staat. Dat zijn die mannen, die onder andere vrouwen op straat tegenhouden, die niet voldoende gesluierd rondlopen. Desnoods mogen die gasten meteen overgaan tot executie. Zo'n ydilisch leven staan jullie te wachten, vrouwen die zich geroepen voelen om naar ginder te gaan trekken.

Hicham gaat nu blijkbaar door het leven als Abu Hanifah al-Beljiki en was vroeger de rechterhand van Bobo de Kletskop (lees : Fouad Belkacem). Toen hij samen met Belkacem te horen kreeg dat hij de gevangenis in moest, vluchtte hij naar Syrië. En nu zou men denken dat die gast daar met een zware Mercedes rondrijdt en zo een beetje de stoere religieuze flik aan het uithangen is. Neen, niets is minder waar. Meneer rijdt rond op een paard... met Westerse sportieve gympjes? KOP ERAF! Hij is te Westers gekleed! Allah Ackbar en veel gerochel erna, tot uw slijmen in de keel loskomen... Kop eraf man!

B8YLOJ5CAAAc3hj.jpg

(Bron foto : HLN.be)

Kan het mij al inbeelden wat Abuke zegt, wanneer hij iemand tegenhoudt op straat. "Halt! Politie, whola Ackbar!" Belkacem zit daar nu in zijn cel te denken van : "was ik ook maar op de vlucht gegaan!" Neen, jij gaat hopelijk rotten in de gevangenis! En 't zou tof zijn dat bij de minste aanslag dat er in ons land zou worden gepleegd, we bij Bobo de Kletskop een vinger afkappen. Voor het stelpen van het bloed moet hij dan maar zijn hoofddoek gebruiken! En hopelijk neemt de modale Islamitische burger het mij niet kwalijk. Want dat hoofddoek van hem is alles behalve een heilig symbool dat iets met religie te maken heeft. Dat doek was vroeger zijn pispamper, maar hij kan er zich niet van afscheiden! Zo simpel zit het in elkaar!  

Zo, ze dreigen er dus mee, met die langverwachte aanslagen en de zogenaamde Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihad! Ik wacht er eigenlijk al van kleinsaf op die fameuze dag. Heel mijn leven hoorde ik al geruchten over de Jiiiiiiiiiiiiiihad, dat ik dacht van, verdomme voor wanneer is het eigenlijk?! Maar 't zijn lafaards. Eerlijk gezegd ik zou ze graag willen zien aankomen tot aan onze grenzen. Waarna wij - de mannen - zullen worden opgeroepen door het leger en we een spoedcursus geweerschieten moeten volgen. Zo weet u wel op Belgische maat dan? Eén kogel per oefening, want Defensie moet besparen!

Begin maar met het produceren van raketten en munitie! Want het wordt tijd dat de NAVO grondtroepen naar Syrië en Irak stuurt. Want was dat ooit niet de bedoeling van het Noord Atlantische Verdragsorganisatie, om samen ten strijde te gaan, wanneer één van de partners van het verdrag bedreigt wordt? Of moeten we eerst aangevallen worden en dan pas in gang schieten? Wat werd er na de Tweede Wereldoorlog precies afgesproken?

't Is OORLOG beste mensen! De DERDE WERELDOORLOG is op komst! Als u uw vrouw en dochters niet willen zien besneden worden en verkocht worden aan sympathisanten van I.S. genre Boko Haram, dan raad ik u aan om alvast zo van die capsules in huis te brengen, die de Nazi toplui bij hen arrestatie ten tijde van het einde van de Tweede Wereldoorlog, hadden. En afhankelijk van hoe lang uw vrouw op uw kop heeft gekakt de voorbije jaren, is een keukenmes of een geweer ook goed. Dat heet partnergeweld, met dodelijke afloop. Iets wat ik volledig afkeur, maar de cijfers van het voorbije jaar liegen er niet om.

Een vrouw - wat was het ook al weer, ik ga maar een cijfer zeggen. Een vrouw wacht gemiddeld 35 keren af na het slachtoffer te zijn geweest van partnergeweld, alvorens naar de politie te stappen. Tenzij de kinderen in gevaar worden gebracht, dan stappen ze vaak meteen naar de politie. Kortom ik heb nog 25 beurten over en dan vlieg ik de bak in en wie weet ga ik dan naast Belkacem zitten. Ik ga dan iedere week zijn hoofd afscheren en van zodra de cipiers ons uit het oog verliezen, zal ik hem onthoofden en een bericht op You Tube plaatsen!

Kom maar af I.S.! Aan ons huis, staan er bij mijn verbazing nog geen militairen gepost. Laten we man tegen man vechten! We kunnen er een soort spel zonder grenzen van maken. Eerst gaan we met de blote vuist vechten. Wanneer iemand roept van dat het tijd is voor de volgende level, dan gaan we met stenen beginnen gooien. Nadien gaan we te lijf met messen en als er nog geen definitieve resultaten zijn, dan nemen we elk een wapen met - naar Belgische Defensienormen - één kogel! Een duel dus tot de dood ons scheidt! Deal?

Kom naar België. Met een beetje geluk kunnen jullie tegen de zomer nog koopjes doen met de solden en kunnen jullie kleren in grote hopen meedoen voor de vrouw, de kinderen en de buren. Want ik vrees dat er ginder in jullie land van miserie vol valse hoop, niet veel te verkrijgen is! Of ben ik verkeerd?

Lange tekst vandaag, ik had blijkbaar veel op mijn lever, maar dit moet er toch nog van mij af - een nieuwe boodschap voor I.S. :

5

4

3

2

1

FU IS middlefinger.jpg

- Sole

Papa Roach - Face everything and rise

 

 

22:53 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.