18-02-15

De verdachtste blog van skynet

Ik heb mogelijk de meest verdachte blog op skynet. Waarom denk ik dat? Wel de laatste twee blogs werden alvast niet aangekondigd op de pagina "recentste berichten". Wat niet de eerste keer is en moesten we nog als blogschrijver een waarschuwing krijgen, waarom we een beetje opzij worden geduwd, dan zou ik het tenminste weten op wat ik moet letten. Waarschijnlijk bevatte mijn vorige posts een paar woorden die meteen gescreend werden als "verboden". Welke woorden dan?

In elk geval mijn blogs zijn nooit bedoeld om iemand aan te vallen. Oh ja, ik zou mij kunnen vergissen. Ik heb mij uitgebreid bezig gehouden met de zaak rond terreur en meer specifiek wat I.S. betreft. Of 't is dat men bang is voor de veiligheid van de gebouwen van Skynet en dat ze vrezen bij een zaak betrokken te worden, waar ze niets willen mee te maken hebben. Maar als er morgen een bom mocht ontploffen onder het gebouw van... zei ik net Skynet? Sorry PROXIMUS! Mocht er een bom onder uw glazen toren ontploffen, weet dat ik daar niets kan aan doen! En dat het mij eigenlijk ook niet zou kunnen schelen...

Ontplof! Ik kan mij al van die 9/11 taferelen in dat gebouw voorstellen. Vooral al die papieren documenten, die in het ronde zullen vliegen. Ik vraag mij af of wij dan niets verdachts zullen ontdekken. Misschien komt er wel een genre DSK zaak aan het licht, die ze dan in de doofpot zullen steken, door middel van steekpenningen. Of dachten jullie nu echt dat die protituees in Frankrijk uit eigen initiatief hun klacht hebben ingetrokken? Neen, ze werden ofwel bedreigd of ze hebben geld in 't zwart gekregen. Hoe dan ook, dit zijn de enige twee methodes om - en sorry voor de uitspraak - HOEREN het zwijgen op te leggen.

Ik zou er zelf niet in verschieten dat er in de nabije toekomst lichamen van onbekende vrouwen vermoord zullen worden teruggevonden in Frankrijk en omstreken. Ondertussen zal onze rijke vriend DSK wel weer gaan genieten van het zonnig leventje vol luxe en zonder zorgen.

Neen, het zou niet de eerste keer zijn dat mijn blog onder de noemer "verdacht" staat. Al omdat er toevallig op die bewuste nachten er een moderator al dan niet diarree had en niet veel zin had om de tekst volledig te lezen. U heeft misschien wel een shitty job, maar ik wil die altijd wel een keer inruilen met mijn job. We gaan dan eens zien wie er meer diarree zal hebben op het einde van de week. Kakkers! Lap, weer gecensureerd!

Momenteel heb ik andere zorgen. Zorgen die u doet beseffen, dat wanneer men op de familie wilt rekenen al was het maar tijdelijk, men plots moet gaan beseffen dat ze u geen hulp zullen aanbieden. Maar wanneer er een feestje is, wanneer ze hun bek vol kunnen proppen, ze er dan wel als de kippen bij zijn. En we zwijgen dan maar over een familiefeestje, waar we eigenaardig niet op uitgenodigd zijn. De emmer die de druppel doet overlopen. Maar geen nood, een oplossing is nabij! En dan beloof ik u om hier weer op geregelmatigde tijdstip terug te verschijnen. Aan de moderators kan ik alleen maar zeggen : koop nu alvast uw luiers!

En als mijn blog verdacht is, zorg er dan eens voor dat we in de vroege middaguurtjes geen foto's kunnen zien van recente posts zoals deze :

Nieuwste afbeeldingen.jpg

Wie wilt er trouwens dat gaan neuken???? 

Kakkers!

- Sole

New Years Day - Defame me

 

 

18:05 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.