09-05-15

Geplakte diagnose

De titel slaat weer op niets, maar de mens moet toch met iets beginnen. Dat ik nooit op de proppen ben gekomen met een reeks strips op z'n Willy Vandersteen, heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat ik op dezelfde manier teken als mijn kinderen...

Kindertekening.jpg

En pas op, mijn ventje heeft tenminste wat haar op zijn hoofd! Precies een voorloper van de Angry Birds, vindt u niet? Of drink ik teveel cola op één dag? "Maar iets na mijn tweede glaasje cola, zong een stem in mij. Ola! Ola! Ola! Ik ben verliefd op Zwarte Lola! Ola! Ola! Ola! Het meisje uit de striptease bar..."

Wees gerust gesteld, dames... ik heb geen affaire met een stripteaseuse, uit een louche sexbar! Genre dat sexkot ergens gelegen nabij Wingene, waar twee van die vuile schaars geklede mannequinpoppen buiten staan, met een plakkaat ernaast, waarop al maanden staat geschreven : "Nieuwe S M Mees"... Wegens plaatsgebrek staat de "teres" eronder geschreven. Tja, u kunt zich afvragen hoe ik dat eigenlijk weet. Wel het is heel eenvoudig, we moeten er langs daar voorbij rijden, wanneer we een bezoek wensen te brengen bij de moeder van mijne madam. Allé, eigenlijk bij mijne schoonmamma dus! Ik heb daar eigenlijk nog niet bij stil gestaan. Hoe lang ben ik al getrouwd? Miljaar, maandag is dat al één maand geleden!

Ik zal mijn schoonmoeder een keer doen gaan zondag! Ik zal haar eens vragen of zij die SM-meesteres is vanuit dat sexkot en hoeveel het voor een beurt is. Kwestie om na te gaan of ze een beetje een gevoel voor humor heeft... Misschien zeg ik dat best op het einde van ons bezoek. Ik ben even vergeten dat we zondag uitgenodigd zijn om er te gaan eten met moederdag. Ik zou geen rattenvergif in mijn eten willen aantreffen... 

Trouwens vandaag stond mijne madam een paar geplande bezoeken op de kalender neer te schrijven. Waarna ik weer het kleinkind moest uithangen (al zeg ik het zelf) waarop ik ook mijn plannen aanbracht. Uiteraard schreef ik "seks vanavond" op bijvoorbeeld de 15de mei, "seks met lingeriesetje op de 26ste" en zo meer. Ja, ook een pijpbeurt! Maar ik hoef u toch nu ook niet alles aan uw neus te hangen?! Gelukkig kent mijne madam mij al een beetje. Ha ja, anders waarom is ze met mij getrouwd, hé? Voor mijn geld, misschien?

Het stukje tekst dat ik daarnet schreef, is uiteraard afkomstig uit het nummer "Ik ben verliefd op Zwarte Lola" van Tony Corsari. U zult nu denken dat ik 106 jaar oud ben en zo niet vraagt u zich waarschijnlijk af hoe ik in godsnaam bezig ben met zo'n genre muziek. Waar niets mis mee is eigenlijk, want het zijn eigenlijk klassiekers, die een Vlaming althans zou moeten kennen. Ik ben namelijk de vinylcollectie van haar oma aan het toevoegen aan mijn muziekcollectie. En tussen al die pareltjes, stak een LP bij van Tony Corsari. En ik ben blij dat ik die plaat in mijn handen heb gekregen! Want ik heb eindelijk een langverwachte repliek gevonden op het liedje "Fiets" van Clouseau! Maar die moet ik even uitleggen....

U kent dat lied wel. Het schetst eigenlijk een beetje het beeld van onze situatie voor van 14 jaar geleden : "Zij rijdt met een brommer en ik rijd met een fiets" Tijdens het concert van Clouseau in het Sportpaleis op 2 januari 2015 zongen ze zogezegd trouwens het vervolg op "Fiets". Iets in de aard van : "Nu rijdt zij met een auto en ik rijd met een brommer". Mijne madam vindt dit natuurlijk super grappig. Mij altijd uitlachen met mijn fietsje... Maar dankzij Tony Corsari heb ik eindelijk een repliek!!

Stukje uit het lied "Het rijbewijs" : "Wil jij met mij trouwen! Moet je 't stuur vast kunnen houden... De aller eerste prijs : een schatje met een rijbewijs!" Godverdomme, 't is haar aangeraden om mij met de auto rond te voeren. Ik heb de auto wel betaald, maar mochten we morgen scheiden, dan kan ik haar godvermiljerdejus geen loer draaien, door er met de auto vandoor te gaan. Misschien moet ik ergens een Zwarte Lola ontmoeten met een rijbewijs?! Het liefst een vrouw die mij uit de nood kan helpen, wanneer ik een te droge mond heb, net op het moment wanneer ik een roze klever van de ziekenfonds op een briefje moet kleven : "Schat?! Is joen pruume nat?!"

- Sole

Feder ft. Lyse - Goodbye

 

04:11 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.