25-05-15

Gepinksterde reglementen

Ik lag vanmorgen nog in bed, toen ik mijne madam naar boven hoorde aankomen. Ik had mij meteen rechtop gezet in de hoop dat ze eerst de slaapkamer zou binnentreden, alvorens zich naar de badkamer te begeven. Ik was van plan om dat meisje vanuit de film "The Exorcist" na te bootsen : "Fuck me! Fuck me!", in de hoop eens van bil te gaan... Zoals de meeste mensen dat vaak verbloemen. Ik wou zelfs mijn hoofd 360 graden draaien om haar te overtuigen!

Maar mijne madam heeft mij na 14 jaar blijkbaar al goed door, want haar kleren lagen al klaar in de badkamer, waardoor ze de slaapkamer niet hoefde binnen te treden. En ik hoor u al vragen : "Wat heb je dan gedaan, Sole?" Nu, wat denken jullie? Bende perverse... godverdomsche... Moesten jullie niet naar de Eucharistieviering? Ah neen, dat was zondag. Althans dat heb ik op den "teevee" gezien. Ik kan moeilijk zeggen "op de beeldbuis", want anders denken jullie dat ik achter kom met de technologie. Zondag zag ik zo'n Sinterklaas de mis opdragen, waarbij ik mij toch begin af te vragen hoe lang men ons nog voor de zot zullen houden!?

Maar goed, geen seks, geen motivatie. Een dagje extra thuis. Op de duur zou men de topman van Unizo, Karel Van Eetvelt nog gelijk moeten geven. Al die extra feestdagen, dat is voor niets nodig! De bedrijven lijden verlies, ik heb geen loon, allé toch wel, maar dan kan ik later niet zeggen van dat ik ze met "bloed, zweet en tranen" heb verdiend. Maar zal ik eerder mijn kleinkinderen moeten gaan uitleggen hoe ik echt mijn kost verdiende. "Opa had destijds nog chance dat we veel van die extra betaalde feestdagen hadden, die we betaald kregen om niets te doen! En er was ook ooit eens een 1ste november, die op een zondag viel en die we dan wat later in november moesten gaan opnemen. En weet je naar waar opa's extra centjes naar toe gingen? Hé! Weet u dat? Naar oma!"

Ik hoor hen mij al vragen of ik veel van oma hield. Wat zou ik hen antwoorden? Wanneer ze de slaapkamer binnenwandelde wel ja?! Ik heb mij net een bult verschoten!! Miljaar! Terwijl ik deze tekst uit mijn duim aan het zuigen was en terwijl ik naar muziek op de computer aan het beluisteren was, kwam mijne madam de kamer binnengewandeld. Neen, niet de slaapkamer! Soms sta ik ook op hoor! Neen, de bureaukamer dus. Maar ik zit er met mijn rug naar de deur toegekeerd en plots zag ik een verschijning achter mij opkomen. "Wat ben je weer aan het doen!" vroeg ze mij! Met een klein hartje antwoordde ik haar van "Niets! Helemaal niets!" Want van zodra ik het door had, dat ze achter mij stond, trok ik meteen mijn duim uit mijn mond...

Neen ze dacht niet dat ik iets anders aan het doen was, achter mijn pc... Perverse lezers! Is het maar voor dit, dat jullie hier mijn teksten komen lezen? Onlangs heb ik wel een flater begaan. We ontvingen de maandelijkse factuur van Proximus en ik stelde vast dat we iets meer dan anders moesten betalen. Ik zocht uit wat hiervan de oorzaak was en zag onder de rubriek "Op aanvraag" een som van om en bij de 11 Euro staan. Natuurlijk dat ik van mijn neus heb gemaakt! U ziet dat van hier! Ik ga godverdomme alle dagen mijn kloten gaan afdraaien in die fabriek en wie zit er thuis op haar gemak, films en programma's op te vragen, weliswaar met mate?! Maar toch! 11 Euro is "trop" en "trop" is teveel! Waarna mijne madam meteen haar onschuld wou bewijzen, toen ze mij op het matje riep en mij vroeg : "Heb jij vorige maand twee seksfilms gehuurd?!" Ik viel uit de lucht en zag de grond onder mijn voeten wegzakken!

Sindsdien schuil ik mij van de schaamte in een hoekje van de woonkamer, wachtend tot de storm voorbij raast. In mijn eentje zit ik naar mijn trouwring te staren, terwijl ik in alle stilte fluister : "My precious!" Jammer dat mijn ring geen krachten heeft!

- Sole 

London Zoo (LDZ) - LimaDeltaZebra

23:02 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.