14-06-15

Masseuse gezocht voor mijn achterwerk

"'t Is ver van je gat, je moet er niet op gaan zitten!" was vaak de repliek die mijn moeder en grootmoeder zeiden, wanneer we klaagden dat we ergens pijn hadden. Maar deze keer is dit gezegde niet van toepassing. Sinds vrijdag heb ik namelijk een kramp in mijn linker bil. 'k Wou vrijdag nog mijn kat sturen naar mijn werk, maar dat beest van ons is wel zo slim om zich tijdig te gaan verstoppen. En dan nog, onze kat is geen zo'n slim beest. Eens de hoek om en dat beest loopt verloren. We houden hem dan liever veilig achter gesloten deuren. Zie dat GAIA ons een boete oplegt!

Vaderdag zit erop. Leuke knutselgeschenkjes van de kinderen gekregen. Nu weet ik waarom ze mijn domme kop uit een foto hebben gesneden! Ook kreeg ik een parkeermeter, voor als ik op een dag mijn fiets langs de baan wens te parkeren. Ook kreeg ik een cleenexdoos dat werd omgeknutseld in een koekjesmonster. In de doos zat een zakje met koekjes verstopt. U mag twee keren raden wie er met de koekjes aan de haal zijn gegaan! Ik alvast niet! Ik ga morgen ook eens zo'n doos omtoveren in een monster met een zak koekjes erin verstopt. Maar 't zal dan een monster zijn met ijzeren tanden! En het liefst zo'n doos dat vanzelf dichtklapt, voor wie durft mijn koekjes afhandig te maken.

Vaderdag 2015.jpg

Mijn dochter droeg haar gedichtje op : "...een knuffel hier, een knuffel daar... een zoen op je wang". Ja, maar wanneer madammeke moe is, dan mag ik haar nog niet eens aanraken! En dan eindigen met : "Papa, jij bent echt te gek!" Nog op de koop toe mij gaan uitmaken voor een zot! Van uw kinderen dat je het moet hebben. Ik grap maar! U kent mij toch? En nog voor men het weet haal ik mijn hakbijl tevoorschijn en vallen er lijken! Vanmiddag nog een documentaire gezien over een vrouw dat werd vermoord, waarbij meteen de ex als dader werd beschuldigd, terwijl het zijn nieuwe vriendin was, die de moord had gepleegd. Tenminste dat denk ik toch, want de documentaire werd plots door de reclame onderbroken en dan zap ik meteen weg! Net als bij You Tube, wanneer ik keer op keer een video wens te bekijken en constant op "vernieuwen" klik, wanneer de video het vertikt om op te starten, zonder dat we de reclame moeten bekijken. Op het kruisje en gedaan ermee! De essentie die ik heb onthouden uit deze documentaire, was dat men over een ijzersterke alibi moet beschikken, wenst men niet verdacht te worden! Ik ga morgen mijn hakbijl nog eens goed naslijpen!

Van de documentaire naar het nieuws gezapt. Men denkt dan eens van ontspannen te kijken naar al het nieuws uit de wereld. Maar al wat men te zien krijgt is die problematiek omtrent die bootvluchtelingen aan de Middellandse Zee. Waar moeten al die vluchtelingen naar toe? Nog voor staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken begin mei het idee lanceerde dacht ik ook al van : "waarom schieten we gewoonweg die boten niet aan flarden, nog voor ze kust van Libië verlaten?" Ik was verrast dat ik daar niet als eerste mee op de proppen kon komen. Daar ging mijn blog van toen! Wees gerust, ik wens niemand zijn dood. Alleen, wanneer een land in crisis verkeert en zijn grenzen niet kan afbakenen, dan moet het iemand anders doen. Maar wat doet Europa, behalve praten? Wie vond het persé nodig dat Kadhafi moest worden opgeruimd? Hadden we nog Kadhafi en was groen iedereens' lievelingskleur, dan zaten we nu niet met al die miserie! En wie weet was de prijs van ruwe olie weer niet gestegen!

HIERBIJ : IN MEMORIAM AAN KOLONEL KADHAFI
(... In bijlage mijn rekeningnummer...)

Khadaffi.jpg

- Sole

The Hives - Wait a minute

 

 

23:08 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.