26-06-15

Met de emmer bij de hand

Deze blog bevat meerdere schokkende beelden...

Zonet heb ik een akelige video gezien op een nieuwssite. Om het risico niet op te lopen dat de video ooit niet meer te zien zal zijn, heb ik die met een prutsachtige digitale camera gefilmd, maar 't is bijna alsof ik er zelf bij was.... (dubbelklik op het beeld om die te vergroten...) 

Vijf, vier, drie... KRAK! Dat is er ook één die de komende maanden niet moet gaan dansen op de muziek van de Village People : "It's fun to stay at the Y - M - C - A!" - Akelig, lachen met de miserie van de anderen. De volgende renner stond reeds klaar om te vertrekken en trok zich ook niets van zijn collega aan. Maar ze konden uiteraard de kampioenschap ook nu niet gaan stil leggen...

Twee jaar geleden kon ik er eigenlijk ook niet mee lachen, toen ik lelijk ten val kwam met mijn fiets, door te rijden in een put van een voet diep, dat men niet kon zien omdat die met regenwater was gevuld. Door met een smak op mijn linkerarm te vallen, brak mijn sleutelbeen met een special sound effect, dat op een tak leek dat men in tweeën brak. Ik was toen voor drie maanden thuis en kwam een paar kilo's aan. Misschien is mijn metabolisme sindsdien overstuur... Wie gaat het zeggen? Mijn buikje!

Ik wou nog even terugkomen op één van mijn blogs waar ik mijn mening uitte over Griekenland, waarbij ik niet aarzelde om te zeggen dat dit land beter uit de Eurozone zou stappen. Uit vrees dat ik verkeerd zou worden begrepen, wens ik even iets te verduidelijken. Ik begrijp dat de Griekse burgers geen schuld treffen in gans deze zaak. Dat Europa Griekenland liet toetreden, terwijl dat land met valse cijfers ons wijs had gemaakt dat ze een stabiele economie hadden, was voor mij al langer een doorn in het oog. Het zijn die politici van toen, die men aan de schandpaal zouden moeten vastbinden. De burgers mogen in deze zaak niet in de kou worden gelaten... Althans dat dacht ik maar voor even.

Spelen jullie af en toe ook eens Poker op één van die bekende sites? Ja, wel de Grieken ook. Voor een wedstrijd in september, waarbij men zich in een satteliettoernooi (een kwalificatieronde) kan inschrijven voor minimum 277 Amerikaanse Dollars of door zich rechtstreeks in te schrijven voor... 5200 Amerikaanse Dollars. U gelooft mij niet? Hier een lijstje van de spelers per land, die zich reeds rechtstreeks hebben ingeschreven voor de prijs van $ 5200! Welk land is volgens jullie voorlopig massaal vertegenwoordigd?

Griekse Poker.jpg

Ja! Laten we Griekenland redden! Zij gaan wel ons geld wegpokeren! Als de burgers iets niet hebben geleerd van hun voormalige corrupte politici, dan is het wel dit! Er wordt niet gepokerd met geld dat u niet bezit! Of zijn dat die miljarden aan spaarcenten, die recent massaal van de rekeningen werden afgehaald? En hoe komt het dat Griekenland plots over de brug kan komen met een oplossing? U weet toch waar de Griekse premier Alexis Tsipras onlangs een staatsbezoek heeft gebracht of niet? Ruikt u ook Vodka?

De Griekse tragedie is in de maak! Of zal het een Europese tragedie worden, waarbij alle financiële hulp uit Europa rechtstreeks zullen worden doorgesluisd naar Rusland? Dan maar denken dat we goed bezig zijn met het boycotten van Rusland. Als er iemand is dat momenteel zich een vuist aan het lachen is, dan is het onwaarschijnlijk maar waar onze beste vriend Poetin. Tracht nu nog maar eens te hopen dat we ooit weer onze peren en andere exportproducten naar Rusland zullen kunnen uitvoeren!

Meneer Poetin wenst u onze Belgische peren nog?

Poetin twijfelt.jpg

Ik weet waar wij westerlingen binnenkort gaan mogen aankloppen, als we nog lang met gesloten ogen Griekenland zullen blijven financieren! We gaan allemaal naar het O.C.M.W. mogen gaan!

- Sole 

Village People - Y.M.C.A.

 

  

03:31 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.