19-07-15

Een slecht mens

Nu we eigenaar zijn van een woning heb ik, om de mensen bij ons thuis te kunnen ontvangen, een troon laten plaatsen. Zo kan ik van wat hogerop toekijken hoe de mensen voor ons knielen. Van zodra er wat budget vrij komt, ben ik van plan om nog een vergeetput bij te bouwen. Van zodra iemand mij niet aanstaat, hoef ik dan maar van op mijn troon op een knop te duwen en foef naar beneden! Dit kan nog ideaal zijn voor tegen die tijd dat ons dochter met haar eerste liefjes naar huis zal komen.

Eerlijk gezegd kan ik niet wachten op dat moment, om dan al die gastjes te intimideren. 'k Zie ze al met hun staart tussen hun benen terug naar hun mama en papa gaan. Waarna ze nog tot aan hun dertigste in het ouderlijk huis zullen blijven wonen. Nadien zal men ze nog eens terugzien in de één of andere tv-reality, waar ze als beginnende veertiger nog geen deftige maaltijd kunnen koken of te vies zullen zijn om de Wc-pot af te kuisen. Ja, dat heb ik toevallig vorige week ergens op een zender gezien. 't Was in het passeren langs de televisie, maar ik kon het even niet laten om toe te kijken.

Mijne madam werd twee dagen geleden aan de knie geopereerd. Ze stelt het goed, mocht u het zich afvragen. Ze slaapt beneden in een ziekenhuisbed. Voor de zekerheid heb ik de babyfoon bij haar geplaatst. Mocht het dan zijn dat ik ze hoor snurken, dan kan ik altijd door de babyfoon naar haar toeroepen van : "Heb je gedaan met al dat gesnurk? Er zijn hier mensen op de eerste verdieping die proberen te slapen!" Ik zit zo net te denken... seks over de babyfoon... zou dat geil zijn? Misschien vind ik wel een nieuwe rage uit, waardoor er honderden relaties worden gered dankzij mijn methode.

Want als u elkaar niet meer in bed lust en het overweegt om het op een andere te doen, waarom probeer u het niet eens van op afstand met uw eigen partner? Misschien zal er iets in u opwekken, waardoor u niet snel genoeg naar elkaar's armen zouden.... Zouden... kunnen lopen... springen? Natuurlijk zit er altijd weer een addertje onder het gras wanneer ik iets bedenk. Want de babyfoon werkt maar in één richting. Tja... één van de twee zal dan wat luider moeten schreeuwen. "KOM JE KLAAR SCHATJE???? IK... IK... IK KOOOOOMMMM!!" Vergeet dan op dat moment dat u nog buren heeft, anders zal het niet lukken... Dat zijn al weer twee addertjes... onder de lakens... 'k Ga nooit een gat in de markt vinden!

Yes! De moslims vieren het Suikerfeest! En dat zullen ze in Irak weer geweten hebben, toen een zelfmoordterrorist zichzelf opblies met, was het nu met drie ton explosieven? Ik vraag mij eigenlijk af hoe ze dat te weten zijn gekomen dat het om drie ton explosieven ging? Was dit te zien aan de krater, aan de aantal slachtoffers of hangt dit af van hoe ver men de explosie kon horen? Eén iets is zeker, suiker brand gemakkelijk... moet die IS-strijder hebben gedacht. Wie niet op slag dood was, was mogelijk zwaarder verbrand dan in de periode van voor het Suikerfeest!

En meer wens ik hierover niet te vertellen. Het is wreed wat er daar gebeurt in al die landen en hoe het mogelijk is dat die barbaren dat allemaal ongestraft kunnen blijven doen. Ik vrees dat we eerst een nieuwe genre 9/11 zullen moeten meemaken alvorens de N.A.V.O. eindelijk zal beslissen om grondtroepen in te zetten. Langs de ene kant zou het goed zijn en langs de andere kant kan het ook een averechts effect met zich mee brengen. Want het zou die IS-strijders goed kunnen uitkomen voor zij onder hen die er van dromen van de Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihad! Of anders gezegd de Heilige Oorlog.

Maar goed, ik moet mijn tekst inperken. Nu we allemaal te horen hebben gekregen dat we volgend jaar gemiddeld 60 Euro meer zullen moeten betalen voor onze energiefactuur! En dat allemaal omdat de Vlaamse overheid met een schuldenberg zit door al die groene stroomcertificaten, die destijds werden uitbetaald aan mensen die het hen konden permitteren om zonnepanelen te plaatsen! Neen hoor! U moet niet gaan denken dat het alleen maar de eigenaars zijn van zonnepanelen die meer zullen moeten betalen. Neen, ook wij die geen zonnepalen bezitten en al die voorbije jaren een normale, soms duurdere factuur moesten betalen dan iemand met zonnepanelen, zullen dieper in de beugel moeten tasten! Dank u minister "Ninja" Turt(e)leboom! Dank u! Voor u gaan we zeker opnieuw stemmen bij de volgende verkiezingen.

Ninja Turtelboom.jpg 

Ik ben het beu. Ik ga mij toevoegen bij de rangen van IS. Ik heb trouwens 3 ton explosieven in mijn kelder staan. Mijne madam moet maar één keer snurken door de babyfoon en de helft van onze straat zal van de kaart geveegd zijn. Hopelijk wordt ik vannacht niet uit mijn bed gelicht door speciale eenheden, die zonder toestemming uw huis binnendringen, zonder hun voeten op de mat af te vegen. Zo van die eenheden die niet willen mee defileren op de 21ste juli, uit vrees om het doelwit van aanslagen te worden. De flikken willen niet mee defileren. Indien ze dat wel moeten, zullen ze staken. Of zoals David Bowie zou zingen : "This is not America..." Wordt het eens niet tijd dat we als burger de macht overnemen en al die politici en andere hypocrieten aan de kant schuiven? In minder dan een week zullen er geen terreurdreigingen meer zijn! Ze gaan allemaal op de vlucht slaan. En nadien zullen we die eigenaars met zonnepanelen aanpakken...

Leve de anarchie!

-Sole

The Heavy - How you like me now 

 

 

 

02:14 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.