22-08-15

Gehakt door hackers

Mijne madam heeft mij daarnet een tik uitgedeeld met de vliegenmepper. Ik heb het op een loopje moeten nemen en vluchtte meteen naar de bureaukamer. Zij zou namelijk te weten zijn gekomen dat ik een geheime account had op een datingsite, waar gehuwde mensen op zoek gaan naar een date om vreemd te gaan. De troeven van deze site waren namelijk dat je kon vreemd gaan, zonder dat je daarvoor het risico opliep om in een echtscheiding met uw huidige partner verwikkeld te geraken.

Maar recent zijn er zo van die hackers die er hun plezier in hebben gevonden om het beveiligingssysteem te gaan kraken van dergelijke sites en er nadien mee beginnen te dreigen om alle accounts van de klanten publiekelijk bekend te maken, mochten de eigenaars van deze aangeboden diensten weigeren om losgeld te betalen. En wie is er weer de pineut in gans die affaire?! Hé? Ik stond net op het punt om iemand te ontmoeten. Die persoon had mij beloofd dat ik yohurt van haar borsten mocht aflikken en dat zij mij oraal met slagroom ging bevredigen. Kortom om een verhaal niet uit zijn context te brengen : het ging een appetijtelijke date zijn.

Ik was zoals de eigenaar van één van die bedreigde sites vertelde in een interview, op zoek naar iets anders dan Vanillesmaak... Oké, naar welke smaak ik precies op zoek ben kan ik moeilijk uiteen leggen. Het mag naar aardbeien smaken, maar het mag ook bananen zijn.  

Mocht u naar mijn mening vragen, dan zou ik bijna durven zeggen dat die dolle schutter op de Thalys, die ze in Arras hebben kunnen overmeesteren, mogelijk ook ingeschreven was op zo'n datingsite en het niet meer aankon dat hij ontdekt werd door zijn vrouw.

Maar goed, onze premier Michel spreekt al meteen over een terroristische aanslag, terwijl de autoriteiten in Frankrijk heel voorzichtig zijn en het woord "terrorisme" nog niet wensen uit te spreken. Het feit dat de dader in Brussel-Zuid was opgestapt, maakt dat ons land weer alerter zal reageren en meteen het dreigingsniveau naar omhoog gaat. Hoeveel niveaus van terreurdreigingen hebben wij weer in ons land? Wees nu gerustgesteld, in het vervolg zullen onze geheime diensten alle mensen in de stations tegenhouden, die gewapend met een Kalasjnikov de trein opstappen richting Frankrijk!

Wacht, binnenkort mogen we ons misschien wel aan een reeks aanslagen verwachten. Want naar het schijnt heeft er een I.S.-strijder opgeroepen om aanslagen in ons land te gaan plegen op scholen en ziekenhuizen en zo meer. Wie weet misschien ook in onze grootwarenhuizen. Waarbij de directie van Colruyt meteen met een zucht naar deze tekst zit te staren en denkt van : "Ah Sole, hou je bek!"  Maar goed, vandaag zal ik het hier bij houden, wat I.S. betreft. Binnenkort zal ik er dieper op ingaan, met mogelijk een blog : "De barbaren komen eraan! - deel 2" Want het jeukt al een paar dagen en ik weet nog niet met hoeveel kwaad bloed ik dit wens in te zetten.

Iemand vroeg mij onlangs nog om daar mee op te houden, omdat die I.S.-strijders ook gebruik maken van multimedia en ze zo mijn teksten kunnen lezen. So what, zou ik zeggen! Ah, ik kook al vanbinnen in. Wacht, glaasje cola drinken en dan mijn lezers schokeren. Sjoqueren... Schok - geschokt - schokken, ik werd geschokt. Schokeren;;; ah godverdomme... hoe schrijft men dat dan? In elk geval, neem alvast een emmer bij de hand... En hopelijk is het voedsel dat u uitbraakt "Halal" want anders Alouah Ackbar en vijftig centiem later wordt uw kop eraf gehakt! Momentje, ik moet mij gaan kalmeren... Klote barbaren...

Onlangs vroeg ons zoontje wat dat is, een "Gay parade". Ik legde hem zorgvuldig uit wat dat allemaal inhield en eventueel ook wat je er moet voor gaan doen, om bij die groep carnavallisten bij te horen. Want alles wat kleurrijk gevierd wordt, is voor onze zoon een soort van carnavalstoet. Want geef toe, zelfs bij carnavalstoeten lopen er mannen als vrouw gekleed rond, met zo een Freddy Mercurysnor.

Het belangrijkste wat hij wou weten was of dit overal ter wereld wordt gevierd. "Tuurlijk", antwoordde ik hem en toonde hem twee uiteenlopende foto's van "Gay parades" uit de wereld. Links is hoe men dit in onze vrije gemeenschap viert en rechts is hoe ze dit in de landen vieren, waar de Islamitische Staat regeert... 

Gay parade.jpg 

En dan nu de foto, waarbij een emmer van pas kan komen. Net voor ik naar huis vertrok, kwam ik nog mijn collega tegen, die deze week uitzonderlijk de nachtshift heeft. Ze wou mij een foto laten zien van een vrouw die zou zijn vermoord door een 20-tal mannen, omdat ze weigerde met hen seks te hebben. Zo van die mannen die zich mogelijk niet durven in te schrijven op zo'n datingsite, uit vrees om van een gebouw af te donderen, omdat dit tegen de wetten van het Kalifaat is. Want mochten ze er voor uitkomen met al hun machogedrag, dan verzeker ik u dat meer dan de helft eigenlijk liever in zijn gat wordt gepakt dan het bed te moeten gaan delen met een vrouw.

Trouwens onlangs heb ik nog een artikel gelezen over een man ergens in één van die moslimlanden, die meteen zijn echtscheiding had aangevraagd de dag na zijn huwelijk. De reden bleek dat zijn vrouw oerlelijk was, eens ze te zien was zonder make-up. Tja... Ik heb zin om even de macho uit te hangen. Waarom denken jullie dat een man zich nooit hoeft te schminken? Maar akkoord, sommige mannen zouden zich misschien beter wel gaan schminken. Oké, we gaan even mijn theorie aan de kant schuiven, tot Stephen Hawkin er een theoretische uitleg voor heeft gevonden.

Mijn collega wou mij nog de foto tonen die ze had gedeeld op Facebook, maar vond die niet meteen terug. Ik heb mij twee uren zitten bezighouden met het zoeken naar nieuws over deze gebeurtenis. Eerst meende ik te begrijpen dat het in Marokko was gebeurd en aan de hand van een paar tags, vond ik een hele reeks artikelen over Marokkaanse mannen die hun vrouw hebben vermoord. Een echte rage in dat land, maar dit terzijde. Maar geen enkele verhaal verwees naar de gebeurtenis dat door mijn collega werd aangekondigd. Want naast het feit dat de vrouw werd vermoord omdat ze weigerde verkracht te worden, werd ze op de koop toe met een kruisbeeld in de mond achtergelaten... Opgepast... hou uw emmers bij de hand....

Syrian murder.jpg

Uiteindelijk vond ik de foto op eigen houtje terug. Kwestie van de juiste tags te gebruiken. Na een uurtje lukt dat eventueel wel. De feiten zouden zich niet in Marokko hebben afgespeeld, maar in Syrië. Op de originele foto stond er een nieuwsbericht in het Arabisch geschreven. Maar uiteindelijk en gelukkig ook, blijkt de foto onecht te zijn. Zogezegd werd de vrouw vermoord, niet alleen omdat ze weigerde op de avances in te gaan, maar ook omdat ze een Christelijke achtergrond had.

"Toen ze zei dat ze moslim was en men het kruis op de muur aanwees, wist ze dat er geen ontkomen meer aan was. Nu was ze wel verplicht om zich uit te kleden. "Iedere vrouw droomt er wel eens van om gegangbanged te worden", zegt Youssef met een vette grijns op zijn gezicht. Zijn vrienden lachen in stilte mee. "Allemaal jullie broek af", beval hij. Ali aarzelt tot ergernis van de groep. Youssef benadert hem en kijkt hem dreigend in de ogen aan. "Wat scheelt er, Ali? Je bent toch geen homo...."

Wie de rest wenst verder te lezen, moet maar mijn bestseller bestellen, dat te vinden zal zijn in de winkelrekken, medio maart 2027 van deze eeuw! De titel kan nog worden aangepast, maar voorlopig heet die : "Fifty Syrian shades of fake". De foto rechts zou zijn gemaakt door een zekere Remy Couture, een Canadese special effects artiest, die ergens in het verleden in opspraak kwam voor een paar "artistieke werken" waarbij onderwerpen zoals seksuele misdrijven en dergelijke geen grenzen kenden. Maar hij werd vrijgesproken. Dus bij deze... mijn boek zal voor 25 Euro, BTW inbegrepen te koop worden aangeboden.

- Sole 

  

Butcher Babies - Monsters ball

  

02:41 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.