14-11-15

Hashtag proficiat I.S.!

 

Proficiat I.S.! Een hele dikke proficiat met de geslaagde operatie in Parijs. Jullie hebben eens te meer bewezen dat de Kalifaat eraan komt en de Islam het enige echte geloof gaat worden in Europa en daarbuiten!

En dan nu wat ik echt wou vertellen. Met andere woorden I.S. mijn ogenblik van vrije mening!

'k Zat vrijdagavond rustig voor de televisie te kijken naar een Engelse zender uit verveling. En als er iets is dat ik niet kan verdragen op een vrijdagavond, dan is het plots te moeten aanzien welke bloedbad er in Parijs werd aangericht. Iets dat Frankrijk naar het schijnt verwachtende was, maar op zo'n grootschalige actie hadden ze niet gerekend.

Goed, de bedoeling was dus om het nachtleven in Parijs lam te leggen, in de hoop mensen bang te maken. En als Parijs lam ligt van de schrik dan zal de rest van Europa ongetwijfeld ook volgen. Jullie klagen de acties in Syrië en daarbuiten tegen jullie organisatie aan. Kijk, in het begin dacht ik van : die mensen willen een Islamitische Staat, waar men in alle vrijheid van zijn geloof kon genieten, volgens bepaalde regels. En waarom niet dacht ik toen.

Maar in de plaats daarvan zijn jullie andersdenkenden, zelfs andere moslims gaan beginnen vermoorden. Vrouwen gaan verkrachten, kinderen misbruiken en dit allemaal onder invloed van drugs. Terwijl gebrainwashte jongeren de taken uitvoeren van deze religieuze sekte, houden de leiders zich goed verstopt in een riante villa, waar ze zich vergrijpen aan onschuldige vrouwen, met soms als hoofdprijs een Westerse onschuldige vrouw.

Dit is dus de ware Islamitische Staat. Een bende gefrustreerde, gedrogeerde seksuele delinquenten. En het wordt hoogtijd dat er een officiële oorlogsverklaring ervan komt. Niet alleen moeten ze vanuit de lucht worden aangevallen, maar ook aan de grond. De lang gedroomde Jihad kan beginnen.

President Hollande kondigde gisteren onder andere aan dat de Franse grenzen zullen worden afgesloten. Weet u, dit is eigenlijk een maatregel dat er veel te laat aan komt. Naar het schijnt zijn een deel van die groep die gisteren de aanslagen pleegden, afkomstig uit de stroom immigranten die we in Europa de voorbije maanden met open armen hebben ontvangen. Iets wat ik een tijdlang reeds voor waarschuwde onder collega's, die het voortdurend over de immigratiestroom hadden. Ik zei : "let op, onder die migranten zullen er infiltranten van I.S. zitten". En wees er maar zeker van, ze zitten nu al overal in Europa! Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Servië en al alle andere landen waar ze aan wal zijn gekomen. Ze staan klaar om de volgende orders uit te voeren. Het is te laat!

Maatregelen die ik Europa aanraad - noem het de State Of Emergency :

1) Sluit nu de Shengen-grenzen (hopelijk schrijf ik dat juist - k' heb geen zin om het op te zoeken).

En denk er nog eens aan om landen zoals Bulgarije te gaan bedanken dat ze de durf hebben gehad om de grenzen af te sluiten! Lees : de politieke moed hebben gehad. Zelfs al stak er wat racisme achter met argumenten omtrent Christelijke waarden.

2) Stop de immigratiestroom en begin er maar aan te denken om iedereen terug te sturen per bus, per trein, per vliegtuig of te voet. Ook u meneer Francken! We hebben geen plaats meer om te beginnen, dus stop met lege loodsen in te palmen. Desnoods roep ik de bevolking aan om alle lege panden in brand te steken! 

3) Sluit alle moskeeën in Europa - tempel van het goede geloof, waar er vaak haat gepredikt wordt.

Ik stoor mij er uiteraard aan dat de brave, eerlijke, hardwerkende moslims er weer het slachtoffer zullen van worden. Maar als de moslimgemeenschap er niets aan doet, dan zullen wij het maar moeten doen.

4) Aan president Hollande raad ik aan om Calais op te kuisen. Debout Hollande! 't Is dat of 't zal Marine Le Pen worden!

5) De politie overal in Europa (en schakel maar het leger er bij in), moeten nu in alle wijken waar er zich een dichtbevolkte moslimgemeenschap bijeen geconcentreerd zit, razzia's uitvoeren. Van beneden tot boven, sla geen enkele ruimte over, ook niet de holle ruimtes. Wat er vriendelijk en vredig van buitenaf uitziet is schijn. Binnenin zullen er ongetwijfeld valse paspoorten en dergelijke te vinden zijn, met daarbovenop illegalen die niet via de legale circuit de voorbije maanden zijn binnengekomen!

6) Er moet nu een VN resolutie op tafel komen om de oorlog te verklaren.

Als Europa, de VN of wie dan ook niet reageert, dan zal de bevolking het recht in eigen handen moeten nemen. Wat kan beginnen als een burgeroorlog kan dan maar gauw uitmonden in een Wereldoorlog.  

7) Begin maar met Rusland rond de tafel te gaan zitten - zij durven concreet iets te ondernemen. het wordt tijd dat president Obama opstapt. Yes you can! Ik ben mijn geloof in Amerika verloren. En een dommerik als Donald Trump gaat echt mijn petje te boven. Wake up America!

8) WAARSCHUWING aan onze Federale regering ! Zet maar het leger terug in, daar waar u ze eerder had geplaatst ten tijde van de aanslagen op Charlie Hebdo. Grenscontroles aan Vliegvelden en Thalysterminals moeten verscherpt worden alsook in alle grote treinstations.

9) Aan alle TOERISTEN : laat Parijs niet vallen!

10) Aan de PARIJZENAARS : laat het niet om de vrijdagavond uit te gaan!

Zeg niet dat ik u niet gewaarschuwd heb. Gedaan met de humor, er valt met niets meer te lachen!

HET IS OORLOG!

- Sole

FU IS middlefinger.jpg

 

13:22 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.