21-12-15

Domesticaanse problemen

Met veel moeite zal ik een poging trachten te ondernemen om een keer weer iets neer te typpen op deze blog. Het was hier thuis de voorbije weken erg druk. Een ware binnenshuis meubilair verhuis. Of dit een zin zou kunnen worden voor het Groot Nederlands Dictee, al dan niet met hoofdletters geschreven, kan mij gestolen worden. Sinds de nieuwe kamers voor onze kinderen zijn toegekomen, is er hier veel veranderd. Mijn bureau staat nu beneden, de zoon slaapt weer in zijn kamer van vroeger en de dochter slaapt voor het eerst in haar eigen kamer.

Sinds mijn bureau hier beneden staat heb ik nog niet echt de inspiratie gehad om iets neer te schrijven. Voordeel aan deze nieuwe situatie is dat ik niet meer hoef te gaan tot aan de W.C. in geval de nood hoog is. De kattenbak ligt dichterbij. Misschien van daar dat onze poes de laatste tijd overal plast, behalve in zijn bak? Mijne madam zou dit hebben opgezocht waarom hij dat mogelijk zou doen. Haar conclusie : dementie.

Toch eigenaardig dat hij wel zijn grote behoeftes nog in de bak doet. Ook staat hij mij nog iedere ochtend bij de deur op te wachten wanneer ik in de week van de vroege shift om 4u30 naar beneden kom. Dus neen, dementie kan het niet zijn. Ik zal toch maar best overwegen om niet meer in zijn bak te zeiken en die paar extra stappen doen tot aan de W.C. zo'n 50 centimeters verderop. Maar goed, misschien zijn het wel zijn laatste maanden en gaan we de familie een doodskaartje moeten opsturen. Wat we met zijn lichaam gaan doen, weet ik nog zo goed niet. Ik heb helaas geen vrienden meer die bij ons thuis komen eten...

Door het feit dat ik al een poosje geen tijd en eigenlijk ook wel geen zin had om iets neer te schrijven voor deze populaire blog, sta ik op het vlak van gebeurtenissen ook enorm achter. Zo heb ik nooit gereageerd op alle gebeurtenissen die na de aanslagen van Parijs op 13 november laatsleden zijn gebeurd in ons land en zo meer. Laat staan dat ik gereageerd heb op het feit dat Bart Dewever graag een genre van Patriot Act voor ons land wou laten invoeren. Wat inhoudt dat de geheime diensten eender wie kunnen bespioneren, wanneer ze maar willen en dit zonder toelating van een onderzoeksrechter. Klein detail is wel dat ze in Amerika de Patriot Act, die in het leven werd geroepen na de aanslagen van 11 september 2001, een tijd terug hebben afgevoerd. Althans op papier. Want wat moeten we nog gaan geloven van Amerika?

Eén iets is zeker, mocht Donald Trump de volgende president van de Verenigde Staten worden, dat de wereld om zeep zal zijn. Maar wie moet dan de opvolger van Obama worden? Hillary Clinton of Jeb Bush? Die laatste spuwde dit weekend zijn ongenoegen uit omtrent Donald Trump. Bush noemde Trump een eikel en voegde eraan toe : "Als die man denkt dat hij president kan worden door mensen te gaan beledigen..." Of zoiets, want ik heb maar half geluisterd. Maar als je iemand voor eikel bestempeld, ben je dan zelf niet aan het beledigen, meneer Bush? Weer typisch een Bush...

Mist u soms ook zijn broer?

Oorspronkelijk ben ik een Democraat, maar ik zie Hillary Clinton niet echt zitten. Dan maar Bush! Hoewel, er is nog wel iemand, maar ik kan heel even niet op haar naam komen... Even opzoeken. Ik kom er zo dadelijk op terug na de reclame...

"Ook nood aan een betere lijm dan Pritt?"

600full-donald-trump.jpg

"'Trump lijm', geschikt voor iedere toupet!"

 

Ah ja, Carly Fiorina! Hoewel men haar kansen klein schat, las ik zonet, omdat de Republikeinse conservatieve kiezers er nog niet aan toe zijn om een vrouw aan de macht te zien komen. Maar als we de Bush-toer niet wensen op te gaan en nog minder een sprekende toupet aan de macht willen zien komen, dan is Carly Fiorina voor mij de topfavoriete.

Carly Fiorina 2.jpg

En waarom niet eigenlijk? Zij is een zeer intelligente vrouw van een respectievelijke leeftijd. Cougar-type, aan wie ik wel eens een paar conservatieve voorstellen wens voor te stellen onder de lakens. Niet in de poep maar wel in de vagina... en dan een koffietje drinken alvorens we weer elk onze eigen weg gaan. Sorry, ik werd even door Donald Trump geïnspireerd. So sorry!

Maar zou het niet machtig zijn, twee vrouwelijke tegenstanders die voor het presidentschap zouden strijden? Als Amerika al voor het eerst ooit in zijn geschiedenis een zwarte president heeft kunnen voortbrengen, waarom dan niet eens een vrouw? Ik zit daar niet mee in hoor dat een vrouw aan de macht komt en meteen de hoogste functie op deze planeet uitoefent. Wij mannen hebben thuis ook niet veel te zeggen. Ik druk alleen maar mijn stempel door, wanneer het echt nodig is. Voor de rest moet de economie hier thuis ook kunnen blijven draaien.

Mijn keuze is gemaakt : Carly Fiorina for president!

Ik kan mij al een catfight tussen Hillary en Fiorina voorstellen. Clinton is een vurige, dat wanneer ze in "Battle mode" schiet, haar ogen bijna uit haar schedel vallen. Ik weet niet hoe Fiorina in gang zou schieten, wel vond ik een foto van haar met een haarkapsel dat mij aan Demi Moore doet terugdenken, toen ze de rol van G.I. Jane speelde.... Wordt interessant, mocht mijn natte droom waar worden....

FiorinaVSClinton.jpg

- Sole 

The Pretty Reckless - Make me wanna die

  

 

01:54 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.