28-01-16

'k Zou eigenlijk niet mogen... - Deel 1

- Rechtzetting : in deze tekst was er sprake over een "Ethiopische piraat" uiteraard ging het hem om een "Somalische piraat" - wanneer ik de vergelijking trachtte te maken met het personage uit de film Captain Philips. Bij deze... (22/02/2016)

Teveel miserie in de wereld. 'k Zou er eigenlijk niet mogen mee lachen. Kwestie om de gemoederen niet aan te wakkeren, met een simpele lucifer, die de boel tot ontploffing zou kunnen brengen. Want bij de minste "ka-boem" ga ik weer de schuld krijgen. Ik krijg trouwens altijd de schuld. Soms vraag ik mij dan af waarom ik mij zou moeten inhouden? De laatste maanden heb ik mezelf onder de loep genomen en schrapte al wat ongehoord was uit mijn hoofd. Met als resultaat dat er niets meer uitkwam en ik mij niet meer durfde uit te spreken.

Zo heb ik niet willen reageren op al die gebeurtenissen, waarbij Westerse vrouwen door vluchtelingen werden aangerand. "Sylvesternacht" heeft sinds de gebeurtenissen in Keulen plots een heel andere betekenis gekregen. Als man kunt u twee dingen doen wanneer uw vrouw een kort rokje zal aantrekken voor die nacht. Ofwel sluit u alle ramen en deuren dicht, zoals ze dat in die Zombiefilms doen. Want wie weet, als er geen enkele Westerse vrouw meer naar buiten durft te komen, zullen die vluchtelingen tot aan uw huis komen, met een hongerige blik zoekend naar vers wit vlees...

Of u kunt nog altijd naar buiten stappen en proberen indruk te maken met een luchtdrukpistool, zoals bij die Nazi-sympathisanten in Calais. Toen een kleine groep samen met vluchtelingen zich hadden afgescheurd van een lokale protestmars, kwamen ze die Fransen tegen, waarbij voor de één of andere reden een hevige discussie is ontstaan. Wie was er in fout? Eén iets is zeker, om de problematiek van de illegale vluchtelingen in Calais niet te veel in de verf te zetten, werd er vooral gehamerd op de achtergrondsituatie van die lokale Fransen. Van de jongste telg werd ook een foto op Facebook gevonden, waar hij met ontblote bovenlijf fier zijn Swastika toonde.

Maar niemand, zelfs ik niet, kan zich voorstellen hoe erg en explosief de situatie in Calais is. De Franse regering, die nog altijd liever aan de grenzen schijncontroles laat uitvoeren met militairen en politie-eenheden, op zoek naar donkerkleurige chauffeurs met een baard, doen niets aan de situatie in Calais. 't Is dan maar weer de fout van een paar lokale bewoners, waarvan er toevallig één tussen zit met een extreemrechts gedachtegang. Men is dan verwondert dat het Front National de lokale verkiezingen in het Noorden heeft gewonnen, al is er niemand echt aan de macht gekomen.

Calais moet opgekuist worden, is mijn mening. Dagelijks komen er nog honderden vluchtelingen Europa binnen met bootjes. Die vluchtelingen moeten nu al hopen dat hun bootje niet zinkt in de nabijheid van een stel schepen, die niet mogen ingrijpen omdat ze zich in internationale wateren bevinden. Want nu naar het schijnt als men de drenkelingen te hulp schiet, kan men veroordeeld worden voor mensensmokkel, wanneer men vluchtelingen over de grens van de territoriale wateren voert. In de plaats daarvan moet men toekijken hoe die mensen verdrinken. 

Gelooft u in God? Ik niet, maar laat ons hopen dat die niet bestaat. Ja ik ben ongelovig, maar als de dag des oordeel aanbreekt, mannekes, ge zult ervan lusten! Men moest al van dag één ingegrepen hebben. Namelijk boten met vluchtelingen terugsturen naar het land van herkomst. In de beste gevallen had men de boten die zouden kunnen dienen voor mensensmokkel aan wal tot zinking kunnen gebracht hebben. "Wir schaffen das", zei Bondskanselier Merkel nog onlangs.

De poorten staan wagenwijd open. Onder de vluchtelingen ook geïnfiltreerde terroristen, alsook verkrachters die de vrouw als minderwaardig achten. Ja, beste vrouwen, 't is gedaan met uitstapjes en korte rokjes. En die parfum mag u ook aan de kant zetten. Want het zijn allemaal zaken die zo van die schunnige vluchtelingen aanleiding geven om u aan te randen op een trein, op een festival, in de straten, in de winkel, in de asielcentra's en noem maar op. Niet dat dit mijn mening is. Maar dit is wat een Imam onlangs nog zei. Dit wat ik u nu ga vertellen is niet om haat te verspreiden, waardoor onze premier Michel uit zijn sloffen zou kunnen schieten en mij zou laten opnemen voor verhoor. Maar een maand geleden toen ik ergens een brief in een brievenbus deponeerde, terwijl mijne madam in de wagen zat, kwam er net uit dat gebouw - waar ik een brief deponeerde - een viertal en ik vermoed dat het vluchtelingen waren van Somalische afkomst, naar buiten gewandeld.

En u zult mij vragen waarom ik dat vermoedde, behalve aan het feit dat ze van het Afrikaanse type waren. Wel ze hadden slonzige kledij aan en hun haren stond paraplu, zoals men soms zegt. Precies alsof ze net van zo'n vluchtelingenboot werden geplukt, met de zeewind in de haren gekerfd. Of hoe zegt men dat? En op de koop toe leek die eerste sterk op die acteur die de rol speelde van een Somalische piraat in de film "Captain Phillips" met Tom Hanks. Die dan zegt met zijn vuurwapen in de hand : "Look at me! I'm the captain now!" Weet u nog? Om het verhaal kort te houden, ik stond zo iets verderop aan de brievenbus als brave, hardwerkende autochtoon. Toen die Somaliërs net naar buiten kwamen, zag ik die eersten met een appetijtelijke blik in zijn ogen, recht naar onze wagen toestappen. Alsof het leek dat hij recht naar mijne madam aan het stappen was. Toen hij mij opmerkte en ik hem aankeek met een strenge blik, leek hij snel van richting te veranderen.  

Eén iets is zeker, had hij naar haar toe gestapt dan weet ik niet wat ik zou hebben gedaan. Hem aanvallen? En ik dan in de bak zitten? Want welke rechten hebben wij? Ik speel met vuur, maar wat zou u doen? Voor wie dacht dat het fenomeen uit Keulen iets nieuws was, heeft het mis. Het gebeurde al veel eerder was het in Noorwegen? De naam ontsnapt mij. Maar het is alvast een land uit het hoge noorden. Daar waar ze nu ook de asielzoekers verplichten om een cursus of een infosessie te laten volgen, waar ze trachten uiteen te leggen dat de Westerse vrouwen anders gekleed rondlopen en zo, maar dit geen reden is om hen aan te randen. Maar als dat helpt door een foto van een schaars geklede vrouw, die er op leek dat ze ten eerste sterk werd bewerkt met Photoshop en ten tweede dat ze eerder van een pornosite afkomstig was.

Aan alle gezonde mannen op de wereld - een vraagje...

En pas op, nu volgt een foto!
Dus bent u onder de 18, oogjes toe :

Only Secretaties.jpg

Bron foto : Only Secretaries.com

Wat zou u doen, mocht deze vrouw met hypnotiserende ogen, voor u komen te zitten? Vragen of ze een koffietje wenst al dan niet met een suikertje en wat melk zonder vetgehaltes? Het was nu wel niet deze foto dat aan die asielzoekers werd getoond. Maar 't is er in elk geval niet ver naast gegrepen. Morgen verwacht ik weer een gepeperde reactie van mijne madam. Enerzijds omwille van die foto. "Ja, zou jij haar een koffie aanbieden? Voor een andere vrouw zou je alles doen, hé!" En anderzijds zou ze kunnen zeggen van : "Jij mag praten, asielzoekers! Van 't minste dat ik een rok aan heb met nylon...". De laatste tijd hoor ik haar zeggen dat ze blij is dat ik niet meer vaak over haar praat op mijn blog. Bij deze...

Tja, ik geef toe dat ik dan mijn poten niet kan thuishouden, wanneer mijne madam haar rok aan heeft... Ik heb al vaak mijne madam aangerand, in 't waskot, de W.C., de badkamer of terwijl ze kortgerokt zich staat te schminken in haar beha, terwijl we amper nog tien minuten hebben alvorens we naar een familiefeest moeten vertrekken. Nadien vraag ik niet of ze een koffietje wenst, maar eerder of ze een zakdoek nodig heeft... 

Mocht ik zo'n vrouw voor mijn neus hebben, dan zou ik zeggen : "Wir Shaffen das!"

Wordt vervolgd, want er valt nog meer ellende te bespreken, waar ik eigenlijk niet zou mogen mee... lachen....

- Sole

Leningrad - Guboshlep

 

 

23:24 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.