06-02-16

Inenting niet noodzakelijk

Ik stel mij al twee weken de volgende vraag voor. Als de Terminator naar de W.C. moet, zegt hij dan ook "I'll be back"? Het klinkt misschien een beetje dom, maar ik krijg die vraag maar niet uit mijn hoofd. Gezien er ook niemand hierop een antwoord heeft... Maar goed, ik wil nu niet over de apocalyptische gevolgen beginnen, mocht het gebeuren dat de Terminator plots de hevige schijterij krijgt en de W.C.-pot erdoor begint te barsten. Waarna de kuisvrouw in een hevige colère-achtige bui met haar trekker en dweil achter hem aan zou beginnen lopen.

Ik was vrijdag in een zeer energieke bui. Dat komt mogelijk omdat ik donderdagavond nog voor middernacht in mijn bed was gekropen, gevlogen, getuimeld, of hoe men ook in het bed geraakt. Soms katapulteer ik mij in bed, waarna ik per ongeluk mijne madam hiermee wakker maak en zei luidkeels begint te roepen van : "Kon je niet rustiger in bed stappen?!" Ah ja, "in bed stappen" is ook een optie. Al dan niet chique gekleed, met een dikke sigaar in de mond. Ik zever maar, wat moet de mens anders gaan doen op een vrijdag... wat zeg ik... zaterdagochtend...

Ik dacht de vrijdagochtend stevig te beginnen met een naakte vrouw naast mij in bed, maar mijne madam had andere plannen. Ze wou liever de grote kuis doen beneden. Dat was ze blijkbaar donderdag ook al van plan. En toen ik donderdagavond thuis van het werk kwam, trof ik haar oververmoeid in de keuken aan, de rest van de afwas aan het afwerken. Toen ze klaar was, zei ze tegen mij met een zachte zucht : "Ik ben gaan slapen". Denkend van, ze heeft de ganse dag het huis schoongepoetst, troostte ik haar nog met een vriendelijke slaapwel en een tedere zoen. Waarna ze zei : "alles staat klaar om morgen te vegen en te dweilen". Hopeloos heb ik toch nog een poging ondernomen vrijdagochtend, maar ik heb bot gevangen.

Maar mijn gemoedstoestand was optimaal en niets leek mijn energie kapot te krijgen. Toen ik op het werk aankwam en ik iets ging vragen op de bureau, stak ik beide vuisten in de lucht en riep ik "'t Is vrijdag!" Iedereen was onder de indruk dat ik zo opgewekt was. Men vroeg mij meteen of ik iets had ingenomen. Wat ik uiteraard niet gedaan heb. Ik zou nu ook weer niet versuft naar een kelder willen gevoerd worden ergens in Oostende, waar ik dan seksueel zou kunnen misbruikt worden door een Belg en een paar Irakezen. En wat als ik er mij dan achteraf niets meer zou van kunnen herinneren? Enkel het feit misschien dat de poep hevig pijn zou kunnen doen en ik amper nog mijn mond open krijg bij het eten van mijn boterhammen tijdens de pauze. Maar erger nog, dat het de politie is die achteraf mij zou komen vertellen dat er van gans dat gebeuren een filmpje op een I-Phone te zien is... Ik zou het niet willen meemaken.

Maar dit verhaal is helaas niet aan de orde van de dag op het nieuws. Men wenst liever zo'n zaak niet teveel onder de spotlicht aan te brengen. Het beste is alles negeren en beginnen nadenken hoe men al die illegale vluchtelingen zullen opvangen en hier gaan beginnen inenten tegen alle soorten ziektes, die wij normaliter de vierkante kubieke meter, niet meer kennen. Wat trouwens een primeur is in Europa, want België is het eerste land die er aan heeft gedacht om misschien een vaccinatiecampagne op te richten voor vluchtelingen. Hopelijk vergeten ze bij hen ook niet de hielprik in te voeren.

Ik denk niet dat inenting het meest noodzakelijk is. Maar eerder of men zich niet moet gaan buigen over de kwestie, dat wie van uit zo'n apenland naar ons land komt immigreren, op de vlucht voor de oorlog of welke reden ze ook uitvinden om maar naar hier te komen - en die met de gedachten zit dat de vrouw niet moet gaan klagen wanneer ze op straat wordt bepoteld, of in een kelder brutaal wordt verkracht - of men dergelijk crapuul niet zou moeten gaan castreren! Lange zin, ik weet het! Of deze vraag u van uw sokkel doet daveren of als u nu begint te denken van "Is Sole een racist?", het kan mij allemaal niet schelen.

Moi, pas raciste! Maar stuur die bepaalde "apen" terug naar hun Boerkaland! Punt aan de lijn! En oh ja, I.S. dreigt er weer mee om een grote aanslag te gaan plegen in Europa. Nog groter dan die aanslag van 9/11! Op een propagandafilmpje was een Vlaamse Syriëstrijder te zien die eerst de potentiële volgelingen liet geloven, dat waar hij nu terecht is gekomen, er een echte paradijselijke sfeer heerst en zo meer. Maar wacht er stoort mij iets. Neen, niet het feit dat hij na het roeien plots met een kanon staat te richten op mogelijke vijanden van het verdronken Kalifaatschip. Neen, wat mij stoort is dat ze die man een Vlaamse Syriëstrijder noemen. Een Vlaamse... wacht... even de foto illegaal kopiëren en hier plakken... en ik laat u even nadenken... Komisch is wel dat als ik "Vlaamse I.S." in de zoekrobot tik, ik weer dit moet aantreffen :

1236301644.jpg

Tja, zo wil ik mij natuurlijk ook wel bij I.S. gaan beginnen aansluiten. Op naar het paradijs! Maar die foto hieronder geeft mij al minder goesting :

Vlaamse IS strijder.jpg

Vlaams? Als u denkt dat dit een Vlaming is, dan kent u er geen ballen van. Dit is geen Vlaming! Die man hieronder, dat is een rasechte Vlaming....

Vlaming.jpg

Of die lijkt er toch sterker op! Voor 't zelfde geld is het een Rus. Maar een terrorist met luizen in de baard, een Vlaming? Luister eens vriendje, broeder! Jij en je kutkalifaat en je medestrijders die op een dag hopen het paradijs te vinden. Hoe dat ook mogelijk zal zijn, met al wat jullie op uw geweten hebben zoals mensen die u heeft onthoofd, vooral andere moslims, jonge meisjes hebben verkracht en onschuldige mensen hebt neergeschoten, is mij ook een raadsel.

Kijk, blijf liever nog wat toertjes rondvaren in uw kajak, alvorens naar hier te komen met de belofte dat u een 40-tal sletten zult krijgen in het paradijs hierna... Kon niet op het woord komen. Virgins. Allé u weet wel wat ik bedoel : van die dikke moeftes met een gordijn over het lichaam getrokken, die nog zogezegd nooit een seksuele betrekking hebben gehad! Tuurlijk dat ze nog - godver... Virgins, maagden! Dat zocht ik. Tuurlijk dat ze in het hiernamaals nog allemaal maagd zijn. Dat zijn zo van die meisjes die zelfmoord hebben gepleegd, nadat u ze van 's levens genitaal verminkt hebt!! Want vrouwen zouden niet mogen klaarkomen of genieten van een geniepige masturbatie... Dan vraag ik mij eigenlijk af waarom jullie dan op onze vrouwen willen komen kruipen? Omdat hun kut wel in orde is?

Ik nodig jullie uit om af te komen! Kom af met uw Jihad! Wie weet kan de revolutie hier dan ook beginnen. Dan zullen we de federale regering met onze minister Michel omver kunnen werpen en de burgeroorlog kan beginnen. Minister Michel heeft geld vrijgegeven om meer politiemensen op straat te krijgen in diverse Brusselse sectoren. Want geef toe - men denkt dat Jihadstrijders enkel in Brussel gelokaliseerd zijn. Wat bewijst hoe onze regering onder druk staat van de Franse regering, die onlangs nog op bezoek was in ons land! Jullie eten uit de hand van de Franse regeringsafgevaardigden en denken niet meer logisch na. Zelfs in Frankrijk weet men al dat er niet alleen fanatiekelingen in het Noorden verschuilt zitten, maar een beetje overal rondom rond. En jullie concentreren zich enkel rond Brussel? Vindt ondertussen nog een maatregel uit die de arme werkende bevolking moet gaan bijbetalen. Want naar het schijnt zijn wij nog niet genoeg uitgebuit geweest!

Kom maar op Moustapha, Mohammed en Jean-Pierre. Ah ja, want onder de Jihadstrijders zitten er ook blanke, blondharige Fransen bij! Ziet u wel Frankrijk dat ze niet allemaal een donkere huidskleurtje hebben met een baard vol luizen! Kom maar op I.S.! Jammer dat er iemand zei, is het nu een persoon uit het Amerikaanse legertop, ik weet het nu niet en ik citeer min of meer : "I.S. bestrijden met een bommentapijt zou on-Amerikaans zijn." Werkelijk? Van mijn part mag het ook een atoombom zijn. Wie weet zal er dan nooit meer over het Kalifaat worden gepraat en roeien we tegelijk de tijgermuggen uit die de Zikavirus verspreiden.

Nogmaals en ik blijf erbij :

FU IS middlefinger.jpg

- Sole 

En we gaan ons inderdaad binnenkort krombuigen
van het lachen als Europa niets zal ondernemen :

Wereld-Oorlog III is in de maak!!
Wakker worden!!

  

02:09 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.