26-05-16

Copkillerinstincten

Toen ik de schokkende beelden zag, van hoe een politiecommissaris in uniform duchtig betogers uiteen dreef met zijn peperspray tijdens de nationale betoging in Brussel, dacht ik even van : "Dit gaat slecht aflopen!" Mensen besproeien met een verboden wapen! De flikken mogen schijnbaar alles! De arm der wet... Maar gelukkig was er Pipo met de rode jas, die meteen de betogers ter hulp schoot en het imago van België heeft opgekrikt, door de commissaris op een laffe wijze van langs achter op het hoofd te slaan met mogelijk een steen. Tenzij die dader sinds een zwaar accident uit het verleden met een ijzeren handprothese door het leven gaat...

Ik kan het mij al voorstellen dat wanneer die commissaris weer het werk zal hervatten, dat zijn collega's de eerste dagen niet teveel aan zijn oren gaan moeten zagen. En zeker niet wanneer de migraine in zijn hoofd plots opduikt. Vind ik dat om te lachen dat die mens een zware hoofdletsel heeft opgelopen? Neen, natuurlijk niet. Wij op het werk zijn sinds kort verplicht om een stootpet te dragen, wanneer we onze werkpost willen reinigen. Als u het vuil van de straat wenst op te kuisen, meneer de commissair, draag dan op z'n minst een stoothelm!

Maar goed, na de heldhaftige gedecoreerde wenende flik uit Frankrijk, die in alle koelbloedigheid uit zijn brandende wagen was gestapt en vervolgens een paar stokslagen incasseerde zonder iets terug te doen tegen zijn belagers, gaan wij nu ook een heldhaftige gedecoreerde flik krijgen! Misschien dan wel niet met een steunverband om de nek, maar eerder met een soeplepel in de hand, voor het geval zijn hersenen plots uit zijn schedel dreigen te vallen! Waarmee hij die maar even weer naar binnen hoeft te scheppen... En in plaats van hem een medaille te geven, kan de koning hem misschien een helm aanbieden? Misschien wordt hij wel gepromoveerd! Wie zal het zeggen? Die flik uit Frankrijk heeft ermee een vast contract gekregen! Wie weet in het vervolg zal hij zich niet meer moeten inhouden tegen potentiële belagers! Misschien zal hij tegen dan een vuurwapen trekken! Wie zal het zeggen?

Wie? Die Franse flik bedoel ik. De onze zal wel weer met z'n peperspray te werk gaan, want eens de hersenen geraakt zijn... Stel u voor dat hij het werk hervat, maar dat hij dat niet beseft! Misschien zullen ze hem aan zijn bureau plaatsen, omdat men vanuit therapeutische hoek overtuigd zal zijn dat hem dit zal deugd doen. Ik zie hem daar al zitten en bij het minste zenuwinzinking zal hij dan zijn omgeving met peperspray besproeien. Ik beklaag het verplegend personeel die hem 's morgens moeten komen wassen. Maar ik lach absoluut niet met het feit dat hij op een laffe wijze werd aangevallen. Ik was evenzeer geschokt als de rest van het land. Die betoger verdient een zware straf, net zoals die belagers van die Franse flik. "Poging tot doodslag" zou het vonnis moeten luiden!

Ondertussen terwijl er overal een poging wordt ondernomen om de hervormingsplannen van de regering terug te doen schroeven door allerlei stakingen op te voeren, lijkt de regering geen krimp te geven en liet weten dat de hervormingen noodzakelijk zijn. Oké, dan rest er maar één oplossing : het openbare leven plat leggen. Blokkeer de raffinaderijen, blokkeer de grenzen en laat vooral geen ambulances door. Val iedere flik aan van langs achter met een steen en laten we de cipiers uit Brussel en Wallonië het parlement bestormen om de zaal te herschapen in een nieuw decor. Het decor van verderf en plundering.

Viva la revolución! Wie wordt de nieuwe Castro? Hoe zullen we het land nadien herverdelen en welke imagocampagne gaan we dan in de ether brengen om het toerisme in ons land weer op te krikken? Welke kleur zal onze nationale vlag krijgen? Worden wij een land bestuurt onder de noemer "Voor het volk, door het volk!" ??? Een land waar de belastingen niet meer bestaan, met gratis elektriciteit en een dak boven het hoofd van iedere inwoner?! Een land waar de honger en armoede voor eens en altijd zal verdwijnen. Met een parlement waar voor iedere provincie slechts één afgevaardigde wordt verkozen. En wie niet naar de wensen van zijn provincie tewerk gaat, moet maar de gevolgen er van dragen, wanneer die door zijn provinciale medeburgers op de grote markt een kopje kleiner wordt gemaakt!

Wat doen we met al die illegalen en de sans-papiers? Sturen we ze allemaal naar Duitsland? Hier Merkel, "schaffen Sie das" maar! Wat doen we met de Europese instellingen? Wat doen we met de Euro? Wat doen we met het koninklijk paleis? Wat doen we met Brussel? Gaan we het koninklijk paar lynchen en hen achteraf door de straten voortslepen zoals de Roemenen dat destijds hebben gedaan met de Ceausescus?

Exécution-des-ceausescu.jpg

Als Prins Laurent hiermee geen glimlach op zijn gezicht krijgt, dan weet ik niet hoe ik hem moet benaderen!

Wat doen we met de pandaberen uit Paridaiza? Geven we daar nog voer aan of sturen we dat in pakjes van 200 gram terug naar China? Wat doen we met de Zwartepietenhaters die door de Hollandse Zwartepietenhaters worden opgehitst om onze tradities om zeep te helpen? Wat doen we met de overbevolkte gevangenissen? Zullen we de doodstraf uitvoeren? Wat doen we dan met beruchte pedofielen zoals Dutroux? Gaan we die door de straten met een wagen voortslepen? Of is hij inmiddels te zwaar geworden, omdat hij zo goed verzorgd wordt in de gevangenis?

Ik kan uiteraard nog veel meer vragen stellen. Maar en dit is heel belangrijk : wanneer gaan we eens allemaal opstaan en deze regering omverwerpen? Of zijn jullie echt van plan om te gaan blijven werken voor peanuts en dit tot u er bij neervalt? Hebben we de politiekers nog nodig om een land te besturen, anno 2016?

De toekomst ligt in onze handen! Als we willen kunnen we zelfs de nationale loterij overnemen, waarbij iedere burger minstens 1 keer in zijn leven de lotto kan winnen! Oké, ik ben even over de schreef aan het gaan. Tja, bel mij eens als het allemaal achter de rug is! Voor de rest is alles goed met mij. Wie ben ik? Wie? Wat? Waar? Neen, ik ben geen lid van Anonymous. Ik krijg amper mijn pc aan en lijk niet te kunnen werken met een Ipad. Hoe willen jullie van mij dan een hacker maken?

- Sole 

Butcher Babies - Never go back

 

 

01:58 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.