27-10-16

Uit mijn nek lullend

"Komaan Sole, vertel nog eens iets! Al was het maar kletskoek, komende van de achterkant van je nek!" Oké, maar gaan we het dan over CETA hebben? "Non!" "Non!" En nog eens "non"! Voor een keer dat een klein landje als de onze de Europese instelling op zijn grondvesten doet daveren, hoop ik ten stelligste dat het akkoord niet getekend zal worden. Niet alleen de Waalse regering maar ook veel Vlamingen zijn er niet gerust op. Voor de heer Geert Bourgeois lijkt er weer geen vuiltje aan de lucht en is alles klaar en duidelijk. Hey, de Britten mochten hun Brexit uitvoeren! En wanneer andere grootmachten hun eisen opleggen, zoals Duitsland of Frankrijk, dan moeten we het ook maar slikken. 

Dear Canada, Belgium says go F**k... yourselves!

Iemand gebeefd toen Rusland ons land beschuldigde van zogenaamde uitgevoerde bombardementen ergens in Syrië? Ik las enkele maanden geleden een artikel waarin gesuggereerd werd, mocht Rusland opeens beslissen om Europa binnen te vallen, dat we in een mum van tijd onder het bevel van Moskou zouden staan. Wat ik eerlijk denk is dat President Poetin mij een beetje begint te missen, omdat ik de laatste tijd niets meer over hem vertel in mijn Blogs. Mijn kamaradski Poetin, rustig man! Bel me, schrijf me, mail me! Nodig mij een keer uit in / op / binnenin de Kremlin!

Als het is om iets te komen plunderen in ons land, weet dat de rijkste Belg al uit ons land is vertrokken! En voor de mooie vrouwen in ons land moet je het ook niet doen. Ze stinken allemaal uit hun bek. En is het niet uit hun bek, dan is het uit hun...??? Trouwens voor een echte bloedgeile mokkel, moet men in Rusland zijn. En vergeet die clichés van die arme, doch zeer knappe Russische dames die naar hier willen komen om er een man te vinden met geld. Die Russen zijn vaker rijker dan ons. Men zou eerder een datingsite kunnen oprichten voor hopeloze Belgische mannen die wensen te trouwen met een rijke Russische! De tijden zijn gekeerd!

Onlangs heb ik nog eens geprobeerd of ik met een simpele opmerking een vrouw kon doen blozen. En let op, met de term "vrouw" moet u wel even opletten. 't Was een jong ding, die mijn dochter kon zijn en 't was zeker geen knappe. Maar het flopte er gewoon uit. Laat ons zeggen dat het zo ging : ze moest samen met nog twee andere collega's mij helpen aan mijn werkpost. De tijd was aangebroken om alles te reinigen, waarbij ze vroeg wat ze met het overgebleven papierafval moest doen. "Dit mag je weggooien", wou ik haar zeggen. En toen flopte het uit mijn mond : "Tenzij het de bedoeling is om er je telefoonnummer op te schrijven, dan mag je het weggooien..." We konden er wel eens om lachen.

En ik besefte dat ik na al die jaren nog een "smooth talker" kan zijn. Maar beeld u vooral niets in. 't Is niet omdat ik voorlopig op droog zaad leef en mijne madam mij negeert, dat ik mij aan jonge meisjes zal vergrijpen, waarvan de ouders misschien 5 jaar ouder zijn dan mij. Geen paniek! Als ze een S.O.A. betrappen, dan zal het niet van mij afkomstig zijn! Orale seks schaadt de gezondheid, naar het schijnt.

Het is ver gekomen. Men wenst de prijs op alcohol met meer dan 20 procent te doen stijgen; om verslaving te voorkomen. Men mag niet meer roken op café, men mag niet meer zuipen, men mag geen scheet meer laten en men mag nu ook al niet meer beffen en pijpen! Wat gaan ze nog allemaal van de gewone werkmens afpakken? Zal orale seks nu ook alleen maar voor de rijken zijn? Of moet men als "callboy" beginnen werken en ons in het gat laten pakken?

Neen bedankt! Eens nagaan of er nog websites bestaan waar men een Russische bruid kan vinden... "Disappointment awaits men seeking foreign brides online", lees ik hier nu in een artikel. Allé, zelfs dat is ons niet meer gegund! Las ik niet onlangs iets over een man die geruïneerd werd door een Thaïse vrouw, waarmee hij getrouwd was? Tja, niet iedereen wint met Euromillions. Ik heb de droom opgegeven. Ik speel geen lotto meer en de laatste tijd zegt de Poker mij ook niets meer.

Ik ga er mij bij neerleggen en mijn lot aanvaarden. Namelijk gaan werken tot mijn laatste snik. Of misschien, heel misschien dan, kan ik nog één iets uitproberen. Alleen moet ik er nog het lef voor vinden en een paar dagen achter mijn computer zitten. Tja en wie nu aan websex dacht is eraan voor de moeite! Ik heb wel een fysiek, mocht ik wat trainen. Maar ik mag doen wat ik wil, wanneer ik voor de webcam zit valt er helaas niet veel aan mij te zien. Aangezien wat in mijn broek zit, vaker in de weg zit en ik maar niet mijn gezicht voor de webcam kan krijgen. Juist! Mijn zakdoek!

Neen, als ik hetgeen wens te doen wat ik in mijn gedacht heb, dan ga ik lef moeten hebben om van mijn stoel te komen en voor de mensen durven te gaan staan. In elk geval wat er ook van komt, wanneer u de naam Sole hoort, dan kan het maar om één iemand gaan. Dus misschien te voorbarig, net als mijn drie onafgewerkte boeken die al jaren op een externe schijf staan gesaved, hou ik voorlopig liever mijn bek dicht. Maar het kriebelt en het kriebelt al van sinds mijn tiende. 30 jaar later heb ik er misschien eindelijk zin in... En oké, misschien zal ik plat op mijn bek vallen.  

Maar vooreerst heb ik nog mijn Halloweenavond gepland staan en dan ga ik er mij eens echt over neerbuigen. Dit zijnde gezegd, hopelijk tot gauw ergens in 2017! Bedankt voor het lezen, hoe dom mijn teksten ook soms kunnen zijn.

Signing off from this blog, I send you my best regards!

- Sole

Twenty One Pilots - Ride 

 

05:17 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.