13-02-17

Zolang er nog Hope is...

Ik zit eventjes met een liedje in mijn hoofd, maar ik weet niet meer van wie het is. Iets met chika, chika. Maar als ik dat ga invoeren op Google, vrees ik dat ik weer ergens terecht zal komen, waardoor de masturbatie het zal overnemen van mijn linkerhand, terwijl mijn andere hand gretig bezig zal zijn met het scrollen op de muis...

Maar toch... Ik wil mijn leven drastisch veranderen. Ik wil hier nu niet mee gaan beweren dat ik een grote "F... you!" naar de maatschappij wens toe te roepen, maar het is er niet ver van. Wie siddert en beeft voor wat de toekomst met Donald Trump ons te wachten staat, is rats vergeten dat er een spleetoog in Noord-Korea samen met een paar schoothonden raketten staat af te vuren, bij wijze van test. En dan is er nog de vraag of Rusland al dan niet een invasie plant in Europa.

Gelukkig hebben wij hier in België andere maatschappelijke problemen, die ons de zorgen uit de rest van de wereld doen vergeten. En ja, soms wil ik wel eens een steentje bijdragen tot de maatschappij, maar ik kan nu moeilijk alle dagen iets aan de deur kopen. Is het niet voor de "Rode Neuzen" dat er aan de deur wordt aangebeld, dan is het voor "Music For Life" of "Help Africa", of "help het Rode Kruis" of ook  "wees niet bang omdat ik zwart ben en omdat ik twee keren na elkaar op uw deurbel drukte!"

En oh ja, vaak zijn het ook mensen die pannenkoeken of koeken komen aanbieden. En ik zwijg dan nog over mijn collega's die allemaal wel een tiener op school hebben, waar er een schoolreis is gepland en waarvoor er een koekenverkoop wordt gehouden. Soms moet je dan eens de knoop doorhakken en iemand weigeren. Zo was het dit jaar de beurt aan het Rode Kruis, waarbij ik de dame niet alleen leek teleurgesteld te hebben, maar ze was op de koop toe ook boos, omdat ik haar de laan had uitgestuurd.

Maar zoals ik het net wou vertellen, wij hier in België hebben zo onze eigen maatschappelijke problemen. Moeten we al dan niet de plastieken zakjes in de winkel verweren? In wat gaan we dan onze fruit en groenten verpakken? In papieren zakjes zou u kunnen zeggen! Goed, opgelost!

Wat doen we met het oprukkende Salafisme? Wat doen we met terugkerende Syriëstrijders die een uitkering ontvangen? Gaan we ooit een documentaire te zien krijgen binnen 50 jaar van een oud-Syriëstrijder die zijn verhaal vertelt van in de tijd dat hij naar Syrië was vertrokken om er de  "ongelovigen" de kop af te snijden?! Vooral het verhaal over zijn terugkeer zal ons enorm kunnen boeien, waarbij die dan vertelt van hoe hij met zijn I.S.-vlag stond te zwaaien uit blijdschap omdat hij van een uitkering kon genieten, zonder gestraft te zijn geweest voor zijn misdaden! Allah is groot! Zo groot als je lul, ja!! Salafistje!!!

Ik wil mij er niet echt over uitspreken en zeker niet wanneer er geld is mee gemoeid, dat afkomstig is uit Saoedi-Arabië! Want ten eerste, ons land heeft een sterke band met dat dictatoriaal land, net als de Verenigde Staten van Amerika trouwens. Waarbij men allemaal de ogen dichtknijpt en vooral niet luidop durven toegeven dat 9/11 gefinancieerd werd door dat land! Want neen hoor, de koninklijke familie daar, zijn de liefste mensen op aarde. En ten tweede ik zou niet willen uitgescholden worden voor racist door onze premier Michel!

Dus geen kwaad woord over al die moslims, die de Sharia toepassen in de moskeeën die in Europa zijn gevestigd en die op de koop toe in grote mate het Salafisme prediken. Want zijn moslims geen WREDEdige mensen? En pas op, ik ken ook moslims die zeer sympathiek zijn! Vandaar mijn wikken en wegen over de kwestie "Islam". Of de "Islaaam" zoals men dat soms in overdreven mate in het beschaafd Nederlands zegt.

Als u het mij vraagt is mijn mening : sluit die moskeeën en stuur alle moslims terug naar hun land van herkomst, waar ze vredig aan hun geloof kunnen werken en waar ze kunnen doen wat ze willen. En ja, het is vaak in het nadeel van de vrouwen, maar 't kan mij niet schelen. Die vrouwen zijn ginder al altijd onderdanig geweest en ga er nu niet mee gaan moeien. Bent u een vrouw en u heeft het goed hier, wel zwijg dan! Stop met kakelen. Neuk met uw minnaar, draag een kort rokje en geniet van uw vrijheid hier, met een cocktail in de hand! Ben ik nu een racist? Ben ik een aanhanger van Trump? Neen, ik ben Sole en ik geloof dat er nog "Hope" is.  

Heeft u al van die video's gezien hoe die Salafisten in Syrië en Irak ginder onschuldigen de keel oversnijden? Behalve dat, heb ik al video's gezien van hoe ze gevangenen onder een tank verpletteren of hoe ze een groep mensen in een kooi laten verdrinken en waarna ze weer boven water worden gehaald, hoe het schuim uit hun mond sijpelt. Ja, laten we die zogenaamde ex-Syriëstrijders vooral maar van een uitkering genieten! Het zijn zeker geen slechte mensen, die Jihadisten van weleer!

En als u dacht dat wat ik op gorige video's van I.S. heb gezien erg was, dan heeft u nog niet de video's van de Braziliaanse drugkartels gezien! Oh, wat dacht u van een onthoofding met een kettingzaag? Of een foltering van een man, waarvan de handen reeds werden afgekapt, de huid van het gezicht werd gescalpeerd en waarbij ze langzaam de man bleven folteren...

Heeft u onlangs nog het nieuws vernomen over de opstanden in de Braziliaanse gevangenissen? Wat men niet aan de buitenwereld liet zien is hoe gorig de opstanden in die gevangenissen zijn verlopen. Want ja, hiervan circuleren er ook wel beelden op het internet, waarbij veel lichamen te zien waren en waarna het puzzelen was om het juiste hoofd bij het juiste lichaam te krijgen. Naar de T-shirts moest men al vast niet kijken om te weten wat van wie was!

De realiteit is dat de wereld ziek is. De mens is ziek! Ik wil gerust een jongetje uit Africa helpen, die naar de naam "Hope" luistert! Ja, ik wil ook zo'n uitgehongerd negertje redden! Straffer nog, ik wil zo'n wezentje adopteren! Kom hier, krullebolle... Ik wil een beetje de Brad Pitt gaan uithangen en ondertussen ga ik er eerst voor zorgen dat het huis zeker op mijn naam staat geschreven; waarbij ik dan niet met de vrees moet gaan leven dat mijne "Jolie" er mee aan de haal zou gaan!

Hope.jpg

Het jongetje "Hope" toen en nu... / Foto bron : hln.be

Onlangs heb ik over Hope gesproken tegen mijne madam, waarop ze antwoordde dat ze daar iets vaags van had opgemerkt, toen ze op haar Facebookpagina het nieuws in sneltempo doorschoof. Of wat is de term bij een smartphone? Swipen? Wanneer men te snel "swiped", hoe kan men dan even stil gaan staan bij een hongerig wezentje? Al die vreemden komen naar onze landen per boot, vaak met een smartphone op zak, maar dat jongetje wordt ginder in de steek gelaten? Gelukkig heeft iemand zich over dat jongetje ontfermt. Of het later bij een opstand op straat onthoofd zal worden met een machete, zal ik maar als "zorgen voor later" bestempelen.

Facebook! Bent u ook van plan om Pokémons uit te gaan wisselen met een volkomen vreemde "blanke Belg" om vervolgens vermoord te worden en in een achtertuin gedumpt te worden? Geef mij één goeie reden waarom ik een Facebookpagina zou moeten opstarten? Facebook brengt misschien wel mensen dichter bij elkaar en in sommige gevallen soms te dicht, maar ik vrees dat Facebook ook de mensheid zal vernietigen. En trouwens, Facebook is letterlijk een spionagebedrijf die - al denkt u van niet - veel te gevoelige informatie bezit van iedere gebruiker die een pagina heeft bij dat bedrijf. Op een dag zal het onomkeerbaar zijn en wie weet wordt u wel gechanteerd of zult u iets moeten doen wat u nooit dacht te kunnen doen... De rest laat ik aan uw verbeelding over.

Ik zal dan misschien zo de laatste normale mens zijn, zoals Matthew Bennell in de film "Invasion of the Body Snatschers". Tenzij ik de moed zou vinden om met een machete alle Facebookzombies te onthoofden!

Matthew Bennell.jpg

Zo, ik ga weer eens genieten van een lekkere cocktail. En voor wie het nog altijd volhoudt met zijn of haar deelname aan "Tournée minérale" zeg ik alvast weer : "op uw gezondheid!"

Batida Exotica.jpg

Batida Exotica

Ondertussen weet ik al weer van wie dat liedje is... En het is vanuit mijn apenjaren... Dus bij deze...

- Sole

Not Real Presence - Chiki Chika

 

00:04 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.