17-02-17

De gruwelkinderen komen eraan...

Goed nieuws alom! Vergeet eventjes dat onze politici cumuleerbare jobs, jobs en nog eens jobs uitoefenen, waarvoor ze een riante loon opstrijken, bovenop hun parlementaire functie of welke functie zij ook uitoefenen. Terwijl wij, de brave burgers maar eerlijk belastingen blijven betalen, de eindjes vaak niet meer aan elkaar lijken te kunnen knopen en we alle dagen moeten vrezen wat de toekomst ons zal brengen. Ja, vergeet even deze zorgen!

Want België heeft beslist om terugkerende I.S.-kinderen op te vangen! Deze kinderen zullen uiteraard niet zomaar opgevangen worden, met wie weet van die Cliniclowns die van op de tarmac al hevig staan te wuiven naar die troosteloze wezentjes, die door het vliegtuigraam zitten te turen. Neen, we gaan ze uiteraard ook gaan begeleiden. Want deze I.S.-kinderen die naar ons land zullen terugkeren, zullen uiteraard geen ordinaire kinderen zijn.

En helaas zal ik u geen grafische beelden kunnen delen van I.S.-kinderen die ginder gruweldaden hebben moeten uitvoeren in naam van het Kalifaat. Maar laat ons zeggen dat deze kinderen bijna geschikt zijn om een beenhouwerij te openen en dat ze alvast kennis hebben, als het er op neer komt om Halalvlees voor te bereiden.

Uiteraard zou het een zeer goede zaak zijn om die kinderen weg te kunnen halen uit die vreselijke gebieden, waar ze omringd worden door gruweldaden, gepleegd door I.S.-strijders. Maar de terugkeer kan een averechts effect hebben en wie weet speelt deze zaak handig in de kaarten van I.S. zelf!

Die kinderen worden ginder niet als kinderen opgevoed, maar ze worden er getraind als strijders van het Kalifaat en al wie in hun ogen ongelovig is, ja zelfs als u hen zou zeggen dat u in Christus gelooft, dan zijn ze geprogrammeerd om die ongelovigen om te brengen! En ze gaan er misschien ogenschijnlijk lief uitzien bij aankomst, die kleine Kalifjes, terwijl ze zullen wachten op een teken van buitenaf alvorens toe te slaan.

Ik wens alvast niet in de schoenen te staan van al die psychiaters of wie hen ook zal begeleiden om als het ware hun hersenen te deprogrammeren.... Zo heb ik even deze sadistische tekening bedacht om het even kort te kunnen schetsen...

IS kinderen 2.jpg

U kunt zich nu gaan afvragen of ik geen hart heb. Gun ik deze kinderen geen betere bestaan? Heb ik dan zelf geen kinderen? Ja, tuurlijk heb ik kinderen. De ene heeft een humeur, waarschijnlijk te wijten aan de puberteit, die een kort lontje heeft en gisteren bijna zijn kamer afbrak, omdat hij die moest opruimen. En de andere zingt als een vogel, van 's ochtends vroeg, het ware zonnetje in huis, tot trezebees terug van school komt en wat moe begint te worden, waarna papa niet meer graag gezien is en enkel mama, een "tuut" en pandabeertje soelaas kunnen brengen!

Als ik terugdenk op wat ik in mijn vorige blog meldde, waarbij ik suggereerde dat ik wel eens graag een zwart kindje wens te adopteren, terwijl ik reeds al twee bosapen in huis heb! En pas op, ik wens hiermee geen misverstanden te doen ontstaan, waarbij u zou kunnen gaan beginnen suggereren dat ik misschien zou suggereren en waarbij zelfs de premier zou kunnen gaan beginnen suggereren, dat ik suggereer dat zwarte kindjes bosaapjes zijn! Neen, dan hebben jullie allemaal een verkeerde suggestie bedacht, waarbij het suggereren van een digestief meer deugd zou kunnen doen, dan de cocktails die ik eerder heb gesuggereerd, uiteraard ook met een dubbele "g" geschreven.

Waarschijnlijk zal het opstarten van een adoptieprocedure voor een hongerig Afrikaans kindje, mij veel te duur uitkomen en zal het jaren duren tegen dat die kleine bij ons zal kunnen komen wonen. Tegen dan is die kleine waarschijnlijk al 23 jaar oud of meer en zullen we die geen plezier meer kunnen doen met wat Legoblokken of een afgedankte "tuut" met een pandabeer en een stiefmoeder, maar zal die misschien meteen een auto en zakgeld wensen. Om nog maar te zwijgen van een smartphone of zo. Men mag zich dan ook niet gaan beginnen ergeren, wanneer men te lezen krijgt dat iemand zoals Madonna weeral twee Afrikaanse kindjes - tweelingzusjes - heeft kunnen adopteren.

't Is precies alsof ze in Afrika is geweest gaan shoppen! Wij gaan het ons hier wel stellen met zo'n afgedankt wezentje, die onlangs mensen als hobby heeft onthoofd! 'k Weet niet of ik dan nog met een gerust geweten mijn huis zou kunnen verlaten om te kunnen gaan werken? Stel u voor dat ik dan 's avonds thuis kom en hoop te gaan genieten van een warme maaltijd, maar dat ik in de plaats daarvan mijn gezin afgeslacht terugvind in hun eigen plas bloed, terwijl dat wezentje daar rustig op de trap met een keukenmes op mij zit te wachten.

En terwijl ik dan dat kindje zal trachten te sussen met zachte woorden zoals : "Het is oké! Alles is oké! Papa Sole is niet boos op jou!" Terwijl ik mijn hand uitreik in de hoop dat het kind mij dat keukenmes overhandigt. Maar wie weet duikt er plots zo'n andere I.S.-kindje achter mijn rug op, die hij - jawel via Facebook heeft gecontacteerd - en het huis werd binnengelaten, die mij dan met een mes in de rug neersteekt!

Ik laat natuurlijk mijn fantasie volledig ongeremd los hier. Maar alle gekheid op een stokje, misschien moeten die kinderen wel een kans krijgen. Maar breng ze dan misschien onder in een gesloten asielcentra en zaai de grond vol met landmijnen rondom het complex! Ik kan u moeilijk de vraag stellen of we deze kinderen een eerlijke kans moeten geven of als we ze bij aankomst moeten gaan neerknallen. Genre van : "Welcome to Belgium motherf**kers!"

Stuur ze misschien op naar Bill Gates! Die helpt graag zo van die sukkelaartjes en hij heeft toch veel geld. Test eens of ze graag een Amerikaan wensen te onthoofden of als ze de "All mighty Dollar" zullen aanvaarden... en waarmee ze, wie weet, de Amerikaanse economie een boost zullen geven, alvorens president Trump zal worden afgezet...

Of stuur ze naar het koninklijk paleis. Daar is voldoende ruimte voor wat kattenkwaad. Misschien kunnen ze er tante Paola bij haar bezoek eens van de trappen afduwen en breekt ze dan weer een been of haar heupen! En terwijl tante Paola weer naar het ziekenhuis wordt gevoerd, leest koningin Mathilde een boek voor, voor die kleine sadisten...

Neen, ik ben geen voorstander voor het opvangen van die I.S.-kinderen. We zullen eerder van die tikkende bommen opvangen, in plaats van onschuldige slachtoffertjes. Hoe men ze gaat screenen is zeer de vraag. Geef hen niet te gauw een Buzzy pass of zo... Ik weet het, ik overdrijf, maar ik ben er niet gerust op. De tijd zal het uitwijzen... Misschien kan een beetje humor die kinderen genezen...

- Sole

 

04:23 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.