17-04-17

Rechtgezette misverstandelijke toestanden

Ik heb een beetje geflaterd in mijn vorige blog, toen ik het over de verjaardag van de stichting van Noord-Korea had bericht. Ik was ervan overtuigd dat de natie 105 jaar geleden werd opgericht door Kim Il Sun. Blijkbaar is het andersom. Namelijk, 15 april is de verjaardag van de stichter van Noord-Korea. Met andere woorden mocht Kim Il Sun nog geleefd hebben, dan was hij vandaag 105 jaar oud.

Wat een flater van mij. Misschien zijn het dan zijn ouders die de Titanic hebben overleefd en werd kort daarna Kim Il Sun geboren! Wie gaat mij tegenspreken, hé? Misschien een lange afstandsraket uit Noord-Korea, maar zover zijn we nog niet. Ik was dus echt van gedachte dat Kim Il Sun 105 jaar geleden het regime in Noord-Korea had opgericht. Dus bij deze, laten we de Lion King-achtige toestanden vergeten, waarbij ik mij de ouders van Kim Il Sun inbeeldde, die ergens van op een hoge berg de pas geboren leider in de lucht tilden om er daarna iets in de genre van Hakunah matata te zingen!

Bij deze wens ik mijn oprechte excuses aan te bieden aan alle Noord-Koreanen voor deze misverstand. Als straf wil ik gerust wel een keertje op bezoek komen en wie het wenst, wil ik wel een keer op de knop drukken die een lange afstandsraket afvuurt, al was het maar een keer om het westen te provoceren. We kunnen dan samen een keer kijken naar de reactie van Donald Trump, die daar zal staan met zijn toupet in de wind, terwijl hij met een dreigende taal roept van : "Doe dit nog één keer! Doe het als je durft!" Ja, wel en wat was die test dan op paaszondag, meneer de president? Was dit geen teken van provocatie, waarop de Verenigde Staten meteen gingen reageren?

Je zal maar in Noord-Korea geboren zijn. Dat moet daar wat zijn mocht u op 15 april de verjaardag van de stichter zijn vergeten. Stel u voor in de toekomst : "Joepie, 't is de verjaardag van onze stichter. 200 jaar!" Hoe ziet hij er eigenlijk nu uit op zijn 105de verjaardag?

halloween-food-hacks-play-withered-corpse-game_w654.jpg

Stop het stoffelijk overschot van zijn lichaam in een lange afstandsraket! Wie weet wordt het westen dan pas echt bang van Noord-Korea! GEVAAR LOERT OM DE HOEK... schoot mij vandaag te binnen!! Dit was het gezegde dat ik in mijn vorige blog wou neertypen. En ja, blijkbaar moet ik nog een blunder toegeven. De Noord-Koreaanse soldaten in de parades lopen degelijk wel gewapend rond! Gelukkig dat een westerse invasie niet van mijn blog afhangt! 'k Zie ons daar al dat land binnenvallen! "Geen paniek soldaten! Sole liet ons weten dat de Noord-Koreanen niet gewapend zijn!" En een maand later vallen we allemaal onder het bewind van het communistische regime!

Wie weet mag ik dan propaganda op mijn blog schrijven! Voor onze leider, zijn overleden vader en zijn inmiddels 106 jaar geleden overleden opa, de stichter van onze wereld! Wat is 't eerste dat ik zou doen onder een communistische regime? Scheiden van mijne madam en trouwen met zo'n Noord-Koreaanse nieuwslezeres, die zowel naast haar werk als nieuwsanker, ook thuis luidkeels roept, waarna je wenst dat je nooit was gescheiden in de eerste plaats. Hopelijk is er dan ergens een bunker waarin ik mij zou kunnen schuilhouden in tijden van crisis...

Zo, gelukkige verjaardag Noord-Korea! Hopelijk blazen jullie binnenkort niet uw laatste kaarsje uit!

- Sole

Rag'n'Bone Man - Human

  

01:47 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.