20-04-17

't Is 't moment niet!

De mens denkt dan een keer inspiratie te hebben voor een blog. 'k Surf op mijn gemak met mijn plank naar Skynetblogs en wat krijgt de mens recht in zijn aangezicht "gesmeten"?

Pensioen.jpg

Jeeses! ("Jezus" voor de Katholieken) - ik zal al lang onder de grond tussen de wormen liggen te wrikkelen, alvorens ik de rechtmatige leeftijd zal behaald hebben om op pensioen te mogen gaan! Waw "wrikkelen" is een woord dat dus bestaat! Hoe dan ook, 't is 't moment niet om een poging te ondernemen! Mijn zintuigen hoeven niet geprikkeld te worden met van die domme berichten!

Ik ontvang al genoeg spammails in gebrekkig Nederlands, waarbij er zogezegd een "voucher dank u wel" op mij wacht. Ik hoef enkel een link aan te klikken om deel te nemen aan een enquête, waarna ik die bewuste voucher in ontvangst kan nemen. En er blijken veel vouchers op mij te wachten. Allemaal komende van winkels waar ik zelf geen klant ben! Ik lijk dus populairder te zijn op het internet dan in het echte leven!

Hoe dan ook, mij zult u niet zien belanden tussen de ontelbare pipo's die zich jaarlijks laten vangen door een phishing mail, waarna mijn computer vast zal komen te zitten. En wie zich als pipo aangesproken voelt, weet dat u mij nooit in het nieuws zal zien verschijnen, omdat ik mij op die manier heb laten vangen, waarna ik op de koop zo stom zou zijn geweest om geld in de vorm van bitcoins te hebben gestort, om mijn computer weer vrij van malware te krijgen! Maar jullie kunnen op mijn begrip rekenen, pipo's!  

Ik dacht daarnet wel even grappig te doen, door een reply terug te sturen met een vette "F**k you!." als tekst, maar helaas kreeg ik de mails terug omdat de adressen zogezegd onvindbaar zijn. Wie weet zitten de Russen hierachter! Wie zal het zeggen? U hoeft mij maar te mailen meneer Poetin en ik kom eraan! Toon mij de Kremlin en laten we een Wodka drinken op het graf van Lenin!

Hoewel het erop lijkt dat ik vrolijk overkom, toch is 't moment niet om te gaan denken dat ik vol blijdschap achter mijn computer zit. Het gaat zo slecht dat ik voor 't minste in tranen kan barsten. Vorige week ben ik met onze zoon naar de nieuwste "Fast & Furious" gaan zien. Hij vraagt al langer dan vandaag om eens samen naar de reeks te kijken. Ik heb nog geen enkele "Fast & Furious" film bekeken. Maar geen nood, ik weet wel over wat het gaat en ik weet ook dat de betreurde Paul Walker niet meer mee speelt in de films, hé. Waarschijnlijk omdat hij dat dus lichamelijk niet meer aankan. Ja, hij is dus dood. Dat wist ik wel. Verder weet ik ook wel wie Vin Diesel is en wie The Rock niet kent, heeft de laatste drie decennia in een kelder geleefd!

In dit achtste deel werd er een gevoelige snaar in mijn hoofd geraakt, waarna ik bijna in tranen was losgebarsten. Is dat dan wat ze een actiefilm van de bovenste plank noemen? Maar 't was inderdaad wel een toffe film! Een echte aanrader. Je weet nooit van tevoren wanneer Paul Walker weer plots tevoorschijn zal komen met een bolide! Ik weet het, ik zever! Mocht Studio 100 op zoek zijn naar een kabouter, kies dan zeker voor mij! Kabouter Zeveraar! Zolang het geld maar binnenstroomt en jullie kinderen niet op mijn kostuum komen kwijlen, is 't goed. En vraag mij niet om te gaan zingen! Want 'k vrees dat de ticketverkoop een sterke daling zal kennen!   

Zoals ik reeds zei : al lijkt het erop alsof ik vrolijk ben, toch is niets minder waar. Of wel? Ik snap mijn eigen zin even niet... En ook 't is 't moment niet om er mijn hoofd in te breken! Ik heb vandaag toch nog een poging ondernomen om er een leuke dag van te maken. Zo stuurde ik van op mijn werk een berichtje naar mijne madam, met de vraag of er een kans bestond dat ik haar na het werk in bed kon aantreffen.

Ik werd meteen weer met beide voeten op de grond gezet, toen mij werd gezegd dat schoonmama aanwezig was en of ik dan eventueel het ook met haar wou doen... Een grapje met alle intenties om mijn dag te verpesten, zo bleek. Maar ik liet het niet aan mijn hart komen en hield mij zelfs in om er niet op terug te reageren. Want ik had veeleer zin om haar te vragen of schoonmama graag slikt! Zoals ze zeggen : ik heb mijn verstand gebruikt! Voor de rest ben ik volgens iemand : "Just another f**cker who wants to get laid!"

Ik was bijna van plan om die persoon te bedanken, maar ik denk niet dat het een compliment was. Ik ben nu eenmaal een seksbom, die op ieder moment van de dag kan ontploffen, maar mijne madam ziet dat niet in. Ik vrees dat ze eerder voor de ontmijningsdienst werkt! Wie zal het zeggen? 

Zo, net een lekkere soep aan mijn bureau gegeten. 't Smaakt soms beter aan de bureau dan aan de eettafel. 't Is niemand die zegt dat het altijd volgens de Conventie van Genève moet gebeuren! Eten is eten, op de één of andere manier komt het langs achter weer naar buiten!  

Mijn eerste werkweek zit er al bijna op! Al had ik gehoopt dat mijn verlof onvrijwillig ging worden verlengd, dankzij Noord-Korea! Ik vrees eerder dat ze in slaap zijn gevallen. Hoe kan ik hen overtuigen om een raket af te vuren? Ik weet het! 'k Zal hun die spammails opsturen, waarin ze dan op een "bedankingsvoucher" kunnen klikken en wie weet zal onze beste vriend Kim Jung Un uit zijn sloffen schieten! 't Gaat dan misschien eindelijk een keer een beetje warmer worden buiten!   

- Sole

Kraantje Pappie - Pompen 

 

20:20 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.