24-05-17

Aan al de losers die hier aan bod komen...

Misschien stelt u zich de vraag wanneer ik van plan ben om te gaan reageren op die laffe aanslag dat zich maandagavond in Manchester heeft afgespeeld. 't Was niet dat ik niet wou, maar ik kon niet. Niet alleen omdat ik er sprakeloos van ben enerzijds, maar anderzijds heeft het hem ook te maken met het feit dat ik dinsdagavond niet op de blog geraakte. Want raar maar waar, wanneer ik op de functie "Mijn blog" klik, dan word ik omgeleid naar een andere pagina van Skynet. Ik dacht eerst dat Proximus misschien een update aan het uitvoeren was, maar het probleem leek deze morgen nog niet opgelost te zijn.

En eigenlijk nu ook nog niet... Blijkbaar moet er iets mis zijn met hun pagina, want wanneer men op de functie "Creëer je blog" klikt, geraakt men er wel op. Beide functies werken omgekeerd dus. Gelukkig dat ik het zelf ontdekte, want als ik op een professionele tussenkomst moet wachten, die enkel tijdens de kantooruren te bekomen is, zoals er in een reply wordt vermeld, dan zit ik hier nog tot volgende week met dit verlengde weekend in zicht. En ik weet al lang op voorhand welk woord er als het eerst uit hun mond zal komen : "Euhm..."

Ik dacht eerst dat het probleem te wijten was aan een beveiligingsupdate komende van Microsoft, die ik gisteren liet installeren. Want kort daarna wou ik voor het eerst in maanden nog eens een bezoekje brengen aan een pokersite, waar ik meteen ook eerst een update moest laten uitvoeren. Waarna de applicatie niet meer leek te werken. Ik nam contact op met een administrator, die mij nadien een mailtje wou opsturen naar mijn Proximus-account. De mail leek maar niet af te komen. "Ik zal u die nog eens opsturen", antwoordde de man. Maar die leek ook niet toe te komen, waarna ik hem vroeg of het mogelijk de postduif was die de mail moest komen leveren. Waarop de man antwoordde : "helaas werken wij niet met postduiven..."

Maar goed, ik heb niet veel zin om grappig te doen. Ik heb de laatste weken al niet veel zin om de leukerd uit te hangen. En dan hebben we zo van die momenten waar er aanslagen worden gepleegd in naam van het Kalifaat. Een aanslag van een laag niveau, waarbij een jongeman zich opblies in het bijzijn van tieners, die het concertzaal aan het verlaten waren na het optreden van Ariana Grande. De jongste slachtoffer was acht jaar oud.

U moest eens weten hoe ik mij vandaag extra heb beziggehouden met mijn vijfjarige dochter. Niemand wenst het mee te maken, zo'n gruwelijke momenten. 

I.S. eiste de aanslag op, maar ik zou er niet fier op zijn, was ik van hen. Zij hebben een jongeman gebrainwashed en hem kunnen overhalen om zichzelf op te gaan blazen om zo onschuldige mensen te kunnen doden. Opdrachtgevers die te laf zijn om zichzelf op te gaan blazen. Neen, dat durven zij niet doen. In de plaats daarvan verkrachten ze liever jonge meisjes en vullen ze hun zakken met geld, terwijl ze de vuile werkjes overlaten aan kansloze volgelingen, die ze erin luizen met valse beloftes. In de naam van het Kalifaat, in de naam van Allah, in de naam van wat eigenlijk?

De Amerikaanse president Trump liet weten dat hij I.S. voortaan als "evil losers" zal bestempelen. Maar ik hecht niet veel belang aan Trump. Hij verkoopt wapens aan Arabische landen, die gekend zijn voor het sponsoren van terrorisme. Kort daarop trok de president naar Israël, waar hij eveneens wapens verkocht, maar dan zogezegd nog van betere kwaliteit, dan wat hij aan de Arabieren heeft verkocht.

Nu is president Trump op bezoek in ons land. Dat hij maar snel weer vertrekt. Er is niets om fier van te zijn dat hij in ons land is. Een bekwame president is wat we nodig hebben. And you're not it, mister president! You're not! 

Ondertussen wordt het dringend tijd dat men zich over de kwestie I.S. buigen. Volgens specialisten is het net dat wat ze willen. Namelijk dat we zouden gaan reageren, om zo een oorlog te kunnen uitlokken. Waarbij zij menen de oorlog te zullen gaan winnen, waarna een nieuwe wereld volgens het Kalifaat kan worden opgericht. We dromen er echt allemaal van, moet ik zeggen! Het klinkt als een ware paradijselijke oord. Maar het kan ook veel eenvoudiger, jullie die zogezegd niet vrezen om te sterven in de naam van wat jullie ook geloven. U kunt bijvoorbeeld uzelf allemaal gaan opblazen!

Wij zullen niet buigen en wij gaan ons niet laten breken, knoop dit maar goed in uw oren! En ik heb zoals steeds maar één antwoord voor al die laffe soldaatjes van het Kalifaat, met name :

FU IS middlefinger.jpg

- Sole

Ariana Grande - Dangerous woman

 

23:52 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.