08-06-17

Een banale Kalifaatbericht

Wees alert, want de wereld is gewaarschuwd! In een nieuwe dreigboodschap laat I.S. ons weten dat in alle landen die niet tot de Kalifaatstaat behoren, er massale aanslagen zullen worden gepleegd! Landen die niet tot de Kalifaatstaat behoren, zeggen ze? Laat mij even nadenken... Allé, in de rest van de wereld, daar waar I.S. nog geen restaurants heeft en zo. Want geef toe, waren het geen barbaren, die soldaten van het Kalifaat, dan hadden ze evengoed een nieuwe keten in de horeca kunnen oprichten. Wie weet hadden ze een hamburgerketen met enkel maar Halalgerechten kunnen opstarten!

Rusland, Canada, Frankrijk, Amerika, Italië, Australië en wie ook nog? Laat mij even de dreigboodschap nader inspecteren. Oh, België zit er ook tussen! Verassing! In hun boodschap roepen ze alle moslims op om ver weg van openbare plaatsen te blijven waar er veel volk samenkomt! Want naar het schijnt staan er wel zeker duizende leeuwen klaar om Kruisvaarders omver te rijden en de keel over te snijden. Ook gaan ze zichzelf tot ontploffing brengen. Allé, 't zal een heuse volksfeest worden dan?! Waar moeten we zijn, vraag ik mij dan af? Is Ariana Grande al in ons land geweest???

't Zou komisch zijn, mochten we allemaal plots beslissen om veilig thuis te blijven, terwijl die zogenaamde leeuwen van het Kalifaat op een verlaten markt met gierende banden komen aangereden en ze tot hun verbazing geen Kruisvaarders aantreffen! Wat gaan ze dan doen? Gaan ze zichzelf opblazen uit verveling? Of gaan ze bij iedereen aan de deur aanbellen? Via de parlefoon krijgen ze dan een stem te horen van een oud vrouwtje : "Ja, voor wat is het?" Waarop één van die Kalifjes antwoordt : "Wij zijn hier om uw keel open te snijden!" De kans bestaat dat het oud vrouwtje dan antwoordt met : "Sorry ze meneer, maar ik ben niet geïnteresseerd!"

Wat gaan we nu doen met deze dreigboodschap? Gaan we gezamenlijk naar ons werk bellen, dat we de komende maanden niet meer zullen gaan werken? Met zo'n dreiging lijkt het er stilaan op dat we een genre Zombieapocalypse gaan beleven! Waarbij we dan in kleine groepjes van vijf een riskante poging zullen ondernemen om naar de Aldi te gaan! Wie weet gaan we onderweg ons de vraag beginnen stellen of er onlangs al dan niet een gesluierde moslima door de Aldi werd aangeworven om er de rekken aan te vullen en af en toe de kassa te bedienen. 

En wat doen we dan als we een groepje I.S.-strijders tegen het lijf zullen aanlopen? Want u mag niet vergeten dat we een jaar of twee geleden allemaal de kans hebben gekregen om onze illegale wapens zonder een proces verbaal in te dienen bij de lokale politie! Weet u dat nog? In principe op papier zijn we dus kansloos! 't Zou mij eigenlijk niet kunnen schelen moesten we daar een paar flikken in een noodsituatie aantreffen, die er de keel worden overgesneden door een paar I.S.-strijders, waarbij er nog één naar ons toeroept van : "Help ons, wij zijn de politie!" Waarop we dan nonchalant reageren : "Sorry vriend, maar jullie bezitten al onze wapens en we moeten dringend medicijnen en tabak zien te vinden!"

En om te gaan zeggen van dat we ons eveneens met grote keukenmessen kunnen gaan bewapenen, laat ik maar meteen erbij zeggen van laat het maar voor wat het waard is!! De helft van ons kan nog geen patat schillen zonder in zijn poten te snijden, laat staan dat we met een groot keukenmes op straat gaan lopen. Eén keer struikelen en men steekt zichzelf waarschijnlijk neer! We kunnen ons natuurlijk ook allemaal gaan bewapenen met bierkratten, zoals die zogenaamde held uit London, die er één van de daders op straat mee onbewust heeft geslagen. Bier genoeg in ons land! We kunnen dan misschien met onze zatte kloten met lege bierbakken stoer naar die I.S.-strijders oprukken. Misschien kunnen we dan een paar hooligans inzetten, die weten wat het is om neergestoken te worden bij een vechtpartij!

Sinds de aanslag in Manchester zijn er meer en meer tieners die zich bezig hebben gehouden met een brief op te stellen dat aan I.S. werd gericht. Ik heb er ook zin in om een brief te schrijven aan I.S.! Ik mag dan wel geen tiener meer zijn, voor mijn... Wacht, even tellen... 2017 - 1975 = 42... Wat?! Ga ik 42 worden dit jaar?! Allé ja, als ik niet eerst word omgebracht bij een aanslag natuurlijk. 42... Ah ja, 't is juist!! Elvis Presley was 42 toen hij overleed in 1977. 't Zal dit jaar precies 40 jaar geleden zijn in augustus. Wie weet sterf ik bij de 40ste verjaardag van zijn overlijden aan mijn 42ste? Het noodlot! Ik ben voorbestemd om samen met de King in de hemel te gaan rock 'n rollen! Wie gaat het zeggen?! Sorry, ik week even af...

Mijn brief... Gericht aan de soldaten van het Kalifaat :

Beste soldaten van het Kalifaat,

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Sole en ik hou van mijn vrije leven, die jullie menen te haten. Ik heb de moslims nooit geen kwaad gedaan. Dat mijn regering misschien met wapens moslims heeft gedood, treft mij geen schuld. In België zijn we trouwens verplicht om jaarlijks belastingen te betalen en zijn we ook verplicht om te gaan stemmen met eender welke verkiezing.

Uw dreigboodschap is mij niet ontgaan, al heb ik het zelf in de media moeten ontdekken. Vandaar misschien mijn oproep of u in het vervolg misschien uw dreigboodschappen per brief naar ieder van ons kunt opsturen? Vergeet uiteraard niet om een postzegel op de brief aan te plakken, want ik ben niet van plan om de onkosten voor mijn rekening te nemen.

Mag ik misschien ook van de gelegenheid gebruik maken om u te vragen of u toevallig ook geen workshops in België organiseert, waarbij we zelf bomgordels kunnen maken en zo meer?

Voor de rest laat ik u weten dat we aan uw dreiging geen boodschap hebben. U vergeet misschien dat er aan het einde van de Tweede Wereldoorlog er zo'n mannetje met een snor van diep uit zijn bunker meende de wereld bang te kunnen maken met een leger die hij niet meer had. Want zo lijkt bij mij uw boodschap over te komen. Niets minder dan een banale Kalifaatbericht, dat aantoont hoe machteloos u wel bent geworden.

Ik ben dan ook van mening dat uw einde nabij is. Mag ik u dan ook aanraden om misschien snel nog even te bidden tot bij Uw God, in de hoop dat Hij u zal vergeven voor alle zondes die u op deze wereld dagelijks heeft gepleegd. En u weet evengoed als ik dat u diepe zondaars bent geweest. U heeft mensen gefolterd, verkracht, ontvoerd en vermoord. Wat we samengevat een genocide kunnen noemen. Ik gun u evenwel geen proces voor het tribunaal van Den Haag. Een nette kogel tussen uw twee ogen is wat u van mij verdient!

Vroeg of laat zullen we u van de aardbol vegen tot de laatste bebaarde strijder die in een slaapkleed rondloopt! De echte gelovigen, moslims, christenen en andere optimisten zullen u verslaan! Wees voorbereid, want we zullen niet eeuwig in angst blijven leven.

Wees voorbereid op uw einde!

Met vriendelijke groeten....

Sole!

Motionless In White - Eternally yours 

 

02:36 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.