31-07-17

Zwevende parlé

't Is al dagen dat ik op zoek ben naar inspiratie voor het schrijven van een blog. Mijn hoofd barst en de muziek die ik via mijn headphones beluister helpen de druk niet te minderen. Maar het is genietbare muziek. Muziek van de Rolling Stones, waarbij ik mij recent heb afgevraagd wat er nog zal overschieten eens iemand van de Rolling Stones het hoofd neerlegt. AC/DC bestaat zo goed als niet meer. David Bowie, Prince en weet ik veel wie nog zijn er niet meer. Ze gaan dood en de muziek die overblijft is enkel nog genietbaar als je een tiener bent die nog zijn seksualiteit moet ontdekken.

Ja, ik had ook een andere idee om deze blog te beginnen. Maar ik ben een beetje lichtjes aangeschoten. Soms vraag ik mij af welke idioot zich op een zondagavond gaat inspirireren... miljaar, 't is zwaar... Inspireren... Soms, heel af en toe zo... Houd je muil Samson! Jij praat alleen maar wanneer iemand zijn hand in je poep steekt!

Momentje, dat liedje is gedaan en 't is 't enige dat mij inspiri... Fuck... Terugspeleen/// Ik ben naar de zal ùmedunkt; Ebe,n pauae... Pauze...  Time out... 'k Heb nochtans mijn btril op!!!!!

1 - 2 - 3 - Ik heb mij vanaw... Dit komt niet goed...

5 - 4 - 3 - 2, wat koùmt er achter 1...??? Ik kan mij niet inhouden van het lachen. Even inademen en een boer laten. Zo, dat lucht op! Can't you hear me knocking?

Oké, hier gaan we dan.... Zullen we nu beginnen, kontjes en meisjes? Sexy kontjes... Woe... 't Is allemaal draaierig, zoals op een attractie alvorens in stukken los te komen, zoals in Ogio, zoals iemand onlangs zei. Ogio! OHIO natuurlijk. In Ohio gebeurde er een dodelijke ongeval met een kermisattractie van het type Afterburner, van de fabrikant ... even opzoeken...

media_xll_9898664.png

Niet weglopen a.u.b., de schrijver van deze blog is aan het zweven... Op zijn stoel. De enige afterburner zal diarree zijn, vrees ik...

Nu speelt het liedje "Brown Sugar" af... En dan helaas moet ik aan mijn Brown Sugar denken, die mij niet meer schrijft en mij totaal in de steek heeft gelaten.... Maar goed, het leven gaat door. Brown Sugar, how come you dance so good now? Sexy kontje, maar helaas de hersenen zaten daar niet...

De fabrikant is een Nederlands bedrijf... Komaan Sole, je kan het jongen... Ik dacht nochtans dat ik het in mijn favorieten had opgeslagen. Moet zijn dat ik gisteren in een euforie heb geleefd, toen ik voor het eerst sinds mei een mail ontving dat ik met de lotto iets gewonnen had. En hou u vast, want het is echt geen grap! Ik heb vijf Euro gewonnen! Yes, daarmee ben ik weer gered en kan ik weer rooskleurig naar de toekomst kijken.

Allé, de fabrikant, u raad het nooit... KMG Nederland. Juist. Wat mij het meest stoorde aan het artikel is dat de journalist die de tekst schreef niet wist of er een dergelijke attractie van deze fabrikant op de Belgische markt rondtoert. Miljaar, zeg nu zelf : heb ik een smoel om journalist te zijn? Ja, meneer of mevrouw de journalist(e), op de Belgische markt toert er degelijk wel een Afterburner van KMG rond...

Hier : wat dacht u van deze : de G Force ...

G force.jpg

Bron : kermisvermaak.be

Een attractie waar ik al vaak heb opgezeten. De fabrikant liet jaren geleden al weten kennis te hebben van metaalmoeheid en raadde wereldwijd alle eigenaars aan, die zo'n attractie in hun bezit hebben om vaker te controleren en waar nodig verstevigingen aan te brengen. Ik heb al vaak gedroomd over attracties die uit elkaar vallen. Je wenst het alleen niet echt mee te maken. Binnenkort ga ik met mijn nichtje naar Walibi, de walghalzen gaan uithangen. We zien wel wat er zal gebeuren.

Ik heb er mij al lang bij neergelegd. Als mijn uur is aangebroken, dan is het maar zo. Ben het beu om bang te zijn. Ik zal er toch niet aan ontsnappen. U ook niet trouwens. We gaan er allemaal aan op een dag. Al dan niet vroeger dan verwacht, want mogelijk is de wereld binnenkort om zeep. Noord-Korea is echt goed bezig en de Amerikanen onder leiding van die mislukte leider genaamd Donald Trump, die in eigen land de Obamacare maar niet afgeschaft ziet te krijgen en denkt dat met het versturen van Tweets, de problemen zullen worden opgelost, lijken ons geen garantie te kunnen bieden op een veilige toekomst. Lange zin, ik weet het. Hopelijk kunnen jullie nog volgen.

Voor de rest heb ik geen muze meer die mij nog kan inspireren. De muze is op zoek naar een gelijkgestemde karakter en denkt daarmee beter af te zijn. In tegendeel, 't zal nog meer botsen... Net als de Amerikanen die twijfelen tussen Obamacare en Trumpcare, gaan zij twijfelen over de CM of om bij de Bond Moyson te gaan. Oké, ik lul wat.

Maar zoals ik reeds zei, ik liet mij inspireren door iets. Ben al een tijdje bezig met het bereiden van cocktails en vanavond heb ik mij laten inspireren door een boek dat uitsluitend shotdrinks leert aanmaken. Ik ben meteen aan de slag gegaan, iets over middernacht. Eens mijne madam in haar bed is gekropen en de kinderen al lang liggen te maffen... Maar ik heb niet de handleiding van het boek gevolgd. Althans niet de recepturen. Het enige wat ik gevolgd heb was het onderdeel densiteit van de dranken. Hoe lager de percentage in alcohol, des te zwaarder dat ze zijn en dus liggen die het laagst in de drank. Bij shots is het de kunst om die in lagen op te bouwen en dan is het een kwestie van die achterover te kieperen.

Verder heeft men een vaste hand nodig om de perfecte lagen te kunnen bekomen. Wat helaas bij de eerste keer niet gelukt is. Het beste wat je kan doen is je eigen shooters uitvinden. Wat ik dus gedaan heb.

Shooters.jpg 

Lekker, maar nooit meer. Liever gewone cocktails. De laatste tijd kan ik mijn dromen niet meer herinneren, waarschijnlijk omdat ik nog steeds aan een droom van enkele dagen geleden blijf terugdenken. Ik was op bezoek in het ziekenhuis. Mogelijk ging ik er mijn grootmoeder gaan bezoeken al is zij reeds 10 jaar overleden, komende 25 augustus. Hoe dan ook, toen ik wou vertrekken, leek het onmogelijk om het ziekenhuisgebouw te verlaten, omdat er overal zombies aanwezig waren.

Je zag ze evenwel niet, maar wanneer je in het donker een verdieping afdaalde, hoorde je ze brommen van achter de klapdeuren. Ze stonden er te wachten tot er iemand naar beneden kwam. Toen ik terug naar boven keerde, ontmoette ik er een meisje die in al haar staten was. Ik beloofde haar te redden en ging op zoek naar een uitweg. We konden eventueel over het balkon twee verdiepingen naar beneden springen, op een steile natte dak. Maar het risico was zo groot, dat we ofwel door het dak zouden zakken of dat we van het dak zouden afglijden omdat het aan het regenen was. Het meisje was zo bang, dat ik beloofd had om bij haar te blijven. Maar toen kwam ik wakker... En sindsdien vraag ik mij af of zij het ook heeft gehaald...

Ik ga er alvast geen meer op drinken. Ik ga er mij bij neerleggen dat het meisje in kwestie werd opgegeten door de zombies en daarmee eindigt mijn turbulente blog voor vannacht. Punt aan de lijn...

- Sole 

 

Arch Enemy - The world is yours

 

 

02:59 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.