19-08-17

Pop-up Skynetblogs

Een vraag aan jullie allemaal. Hebben jullie ook last van een pop-up, die bij het minste wat u aanklikt hier op de blog, open gaat?

Pop up.jpg

Zo ja, waar blijven de beheerders van deze blogplatform???? Werden er geen klachten ingediend??? Vreemd. In elk geval dit probleem lijkt mij nergens anders voor te vallen, behalve hier op Skynetblogs. Als dit niet wordt aangepakt, hoe kunnen we dan de rest van Proximus vertrouwen? Zijn onze gegevens beschermd? Zijn onze routers veilig? Wakker worden Proximus!!! 

Nog een vraag : hoe loggen jullie in om op uw blogpagina terecht te kunnen komen?

Vroeger was het de gewoonte om via deze link in te loggen : https://skynetpass.skynet.be/login?auid=26&ru=http://myblog.skynet.be

Sinds meer dan een maand wordt men echter omgeleid naar hier : https://sphinx.skynet.be/MBPWeb/mbp/SKYRegistration?execution=e1s1

Gelukkig heb ik die eerste link opgeslagen anders geraak ik niet meer op mijn blog. Ik heb hiervoor contact opgenomen met Proximus. Met het aantonen van beide links meende ik duidelijk over te zijn gekomen bij wie ook mijn dossier behandelde. Maar er werd hier nooit op gereageerd. Weer eens te meer worden Proximus-klanten in de kou gelaten!

En wat nu met die Pop-up van jullie??? Die "Tnsinternet.be" ??? 

't Gaat mij nu toch niemand komen vertellen dat ik de enige ben die niet op een normale manier kan inloggen en die op de koop toe als enige die Pop-up te zien krijgt????

Laat mij raden! EUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHMMMMMMMMMM, zoals zo vaak het antwoord van Proximus. "Euhm, ja..."

Wakker worden klojos, want ik geloof niet dat jullie in staat zijn om een cyberaanval tegen te werken.

- Sole

03:30 | Permalink | Commentaren (1) | |

Commentaren

zelfde probleem op mijn blog
Maar ik kan nog wel berichten posten, wel vervelend dat je telkens een pop-up krijgt. Ik ga een storingsticket aanmaken.

Gepost door: hagelandexpres | 20-08-17

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.