01-10-17

Sugardaddy is terug...

'k Ben op zoek naar muziek van vroeger, die mij een boost kan geven. Het is net alsof ik een versleten mechanische pop ben, die een keer moet worden opgewonden om er weer springlevend uit te zien. Ik ben als het ware op zoek naar specerijen die mij weer heet kunnen maken. Bij deze heb ik aan een advertentie gedacht, die ik vanaf maandag op de tweedehands sites zal plaatsen :

Sugardaddy add.jpg

Mocht iemand van mening zijn dat ik met deze advertentie iemand wens aan te zetten om zich te prostitueren, heeft het helemaal mis. Bij mij moet je niet enkel ervaring hebben op seksueel vlak! U moet ook kunnen koken, kunnen kuisen, een stabiele job hebben en het liefst niet al te veel het zagen in hebben! Ik ben niet voor niets een sugardaddy die met één vingerknip alles in zijn schoot krijgt geworpen wat hij wenst!

Soms vraag ik mij af of ik eigenlijk de zo pas overleden Hugh Hefner niet zou kunnen opvolgen? Nog niet zo lang geleden stond de Playboy mansion te koop. Het enige addertje onder het gras destijds, was dat men ook meneer Hefner er moest bij nemen als vaste bewoner in afwachting van zijn overlijden. Men moest dus destijds akkoord gaan dat er daar een oude man op uw zolder lag te creperen tot aan zijn laatste snik. En wie weet konden we toen misschien nog wat van de koopprijs afdingen tijdens de onderhandelingen.

Hoeveel de Playboy mansion nu waard zal zijn is zeer de vraag. En wat mag de nieuwe eigenaar allemaal gaan verwachten eens die enkele muren zal gaan beginnen slopen? Stel u voor dat er ergens een lijk van een Playmate uit de jaren '50 wordt aangetroffen. Zou u het gerecht dan durven opbellen? Of zou u worstelen met het dilemma : "party met bloedgeile sugargirls enerzijds of potentiële knappe forensische agentes, die misschien een matrak in uw achterste zouden kunnen duwen op een gepaste kinky moment?"

Maar goed ik hoef er niet over te fantaseren. Zo rijk zal ik nooit worden. Ik zal mij wel tevreden stellen met de comeback van Bananarama. Drie oude dozen met een kilo make-up op hun smoelen die u het gevoel geven dat de "eighties" terug van weggeweest zijn! Naar het schijnt komen zelfs weer de cassettebandjes op de markt! Ik zie u mogelijk al fronsen en wetende dat de vriend van mijn nicht niet wist wat een vinylplaat is, zal ik voor de jongeren onder u een afbeelding van een cassettebandje tonen : 

Cassette.jpg

Voor wie er aan twijfelt : deze cassette kunt u niet rechtstreeks op uw pc of smartphone aansluiten met een USB-kabel. Neen, om dergelijke bandjes af te kunnen spelen gaat u ook nog een cassettedeck moeten kopen. Aan dergelijke bandjes moet u weten dat er een A- en een B-kant is. 60 minuten betekent eigenlijk 30 minuten aan weerszijden. Vroeger bestonden er ook modellen van 120 minuten en zo meer. 

Verder wens ik u liever niet te alarmeren omtrent de mogelijke bijkomende problemen die u met zo'n cassette kunt ervaren. Weet alleen dat het soms destijds gebeurde dat het bandje uit zijn voegen trad, al dan niet omdat de kopjes van de cassettedeck te vuil waren en dat er toen twee opties waren om uw cassette te her gebruiken. Enerzijds kon u dan met een balpen uw bandje manueel terug opwinden en anderzijds kon u de tape als serpentine gebruiken bij carnavalfeestjes!  

Wanneer het lint als het ware iets vervormd was, dan klonk het alsof uw favoriete artiesten plots een joint hadden gerookt of zoiets. Maar al bij al waren het wel leuke tijden! Vooral wanneer je bijna aan het einde van het lint geraakte bij een opname en je nog hoopte om dat ene liedje er nog helemaal op te krijgen. Lukte dat niet, dan leek het alsof de artiest van het liedje van een klif afdonderde in vergetelheid en u erbij stond te vloeken van : "voor die 30 seconden die ik nog nodig had!!"

Voor wie dacht een ware belevenis te ervaren bij het kopen van al dan niet uw eerste vinyl omdat uw mama of papa dat ook hadden, weet dan dat er veel meer te beleven valt met cassettes! Waar is die tijd dat we soms een cassette op straat konden aantreffen waarvan het lint 100 meters met de wind werd meegesleurd? Zo'n toestand waarbij men dacht van : "weer een cassette die het heeft begeven."

Ik lees net mijn inkomende mails, bij gebrek aan een secretaresse. Dus bij deze voor wie zich als "sugargirl" geroepen voelt, weet dat u ook moet kunnen lezen... Wat?! Naar het schijnt was Hugh Hefner ook alles behalve vrouwvriendelijk. Toch was hij omringd door jong vlees. Zeg nu zelf, net nu met al die schandalen rond dierenmishandelingen in onze slachthuizen, waarbij de cruciale vraag wordt gesteld : "Wie durft / Wil nog vlees eten?" Hou mij dan zeker niet tegen om de vraag te stellen : "heeft het een paar sappige borsten en een kut?" Ik durf!! Neen, mij houdt u niet tegen al ben ik geen Catalaan in hart en nieren!

Maar laat mij alvast terugkeren op mijn inkomende mails. Op één van mijn advertenties die ik op een tweedehandssite heb staan, wordt mij de vraag gesteld wat de minimumprijs is die ik wens op het artikel dat ik aanbied. Wel, beste potentiële koper wanneer er bijvoorbeeld 50 Euro staat vermeld, wat denkt u dan dat de minimumprijs zou kunnen bedragen? Er lopen echt van die domme mensen op de wereld! Allé : 55 omdat het gij zijt! 

Ik ga het hier bij houden. Ik ga alvast mijn schoonste peignoir uithalen, want wie weet staan de sugargirls zo dadelijk aan mijn deur en dan wens ik ze natuurlijk te ontvangen op ze Hugh Hefner!

Hugh Hefner.jpg

R.I.P. mister Hefner!

- Sole 

Angelina Jordan - I put a spell on you

 

 

 

04:51 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.