08-02-18

50 tinten vergrijsd

De kogel is eindelijk door de kerk! Indien we een nieuwe vloer wensen alvorens we onze nieuwe keuken laten plaatsen, dan zal de oude vloer moeten worden opengebroken. Na een discussie dat al meer dan een jaar aan de gang is tussen mijne madam en mezelf - en ik zal u de details van de soms verhitte discussies maar besparen - heb ik als het ware mijn slag geslagen. Hoewel we onlangs bijna tot een compromis waren geraakt, waarna we bereid waren om beiden het licht op groen te steken voor het plaatsen van een nieuwe vloer bovenop de oude.

Maar dat plan werd van tafel geveegd, toen mijn vermoedens door een vakman werd bevestigd, nadat ik reeds een tijdlang van mening was dat de oude vloer niet recht loopt. Als men een knikker op de vloer legt, dan merkt men meteen dat de vloer op bepaalde plaatsen niet mooi recht loopt. 't Is nu ook wel niet op deze wijze dat ik dat ontdekt heb, maar omdat de discussie weer aan het oplaaien was en ik net een knikker op de grond zag liggen, heb ik de proef op de som genomen.


De knikkertest 1
 

Je zou bijna denken dat we soms op de Titanic zitten. Natuurlijk zonder te overdrijven, 't is nu ook weer niet dat wanneer we soep aan tafel zitten te eten dat er plots iemand zich aan de benen verbrand, omdat de soep uit het bord lekt omwille van dat beetje dat de vloer niet recht loopt. Of als we gasten ontvangen om te komen eten, dat we hen moeten zeggen van : "'t Is beter dat jullie aan deze zijde van de tafel zitten, want we zouden niet willen dat jullie constant van de grond moeten gaan eten!" Beeld u eens in hoeveel moeite het ons zou kosten, indien we erwtjes zouden eten...

Mijne madam wou voornamelijk nooit naar mij luisteren omdat ze vooral geen zin in verbouwingswerken heeft, waarbij er weer een stofwolk zou kunnen worden veroorzaakt. Wij hebben helaas twee jaar geleden heel veel in het stof moeten bijten, toen de elektriciteit werd heraangelegd en we zwijgen nog over het stof dat we van andere werken hebben opgelopen. Het was een zware periode, maar dat neemt niet weg dat we nog in het stof zullen bijten in de nabije toekomst.

Ik zie de nieuwe verbouwingswerken voor dit jaar echt wel zitten. Nadien zijn er nog de bovenverdiepingen die op een grondige beurt wachten. Maar dit is voor later. Waarop mijne madam dan antwoordt : "Ja, veel later!" Maar ze vergeet stilaan de tijd in de gaten te houden. Ik ben nu ook geen 20 jaar meer. En om te gaan zeggen van binnen 15 jaar willen we zeker dat alles af is, vergeet dat idee ook alvast maar! Vorige week had ik het voor het eerst in de mot dat ik plots welgeteld één felle witte borsthaar heb, dat fier uitsteekt bovenop mijn donkere haren. Vanwaar die plots is uitgekomen, is mij een raadsel. Laat ons zeggen dat ik stilaan aan het gaan ben... De klok tikt genadeloos verder... 

We waren nog maar woensdag en ik was al versleten, toen ik thuis van het werk kwam. Toegegeven, ik heb twee nachten geen oog dicht gedaan en ik heb de vroege shift. Maar toen ik thuis kwam en mij in de zetel liet ploffen, ben ik al zappend in slaap gevallen. Niemand die durfde om te reageren, want ik was even ook niet aangenaam om mee om te gaan. Mijne madam zat te lezen en de dochter zat op de Ipad te spelen. Toen ik half wakker werd, zag ik dat ik al zappend op een nieuwszender was geëindigd, waarop de Duitse Bondskanselier Angela Merkel te zien was. Gewoonlijks wanneer ik dat mens zie met haar korte broek, dan krijg ik meteen een erectie. En ik zwijg u dan nog over die keren wanneer ik haar tracht in te beelden met Lederhosen!

Merkel in lederhosen.jpg

De mens zou voor minder liters bier drinken tijdens de "Oktoberfesten"! Stel u voor dat ik samen met haar woon en we ons over moeilijke verbouwingsplannen moeten buigen. Ik garandeer u dat we waarschijnlijk niet lang zullen discussiëren. Met haar "Wir shaffen das!" mentaliteit zullen we snel aan de slag kunnen gaan! Maar goed, ik leef niet samen met Angela, maar wel met mijne madam. Ik kan mijne madam niet meteen inbeelden met Lederhosen, wel in andere kledij.

Onlangs zocht ik eens op 2de hands-site naar een paardenzweep. Ik had er meteen een mooie exemplaar gezien en die werd voor 3 Euro aangeboden. Ik mailde meteen en vroeg hoeveel de verzendingskosten zouden bedragen voor het opsturen van die zweep. Maar ik kreeg helaas nooit een antwoord. Want als men wel vaak iets aantreft op die site, dan zijn het pipo's die iets willen verkopen, maar nooit de moeite doen om te antwoorden.

Nu blijkt dat het object nog steeds niet werd verkocht en er staat nu ook bij vermeld dat het object dient afgehaald te worden. Het is nochtans niet ver van hier, maar ik zit gewoon met de vrees dat die verkoopster mij dan gaat uitvragen om te weten te komen naar welke maneige ik ga en welke type hengst ik berijd. Al beschik ik over een grote verbeelding, toch zie ik mij niet in staat om tegen die persoon te gaan liegen. En ik kan toch ook niet recht voor de raap zijn, waarop ik deze persoon zou gaan verkondigen van : "'t Is eigenlijk om ermee op mijne madam haar gat te gaan kletsen!"

Ik weet dat ze ook paardenzwepen bij Decathlon verkopen, maar 't zou toch een beetje een belachelijk zicht zijn, wanneer ik er alleen zal achter mogen gaan met de fiets. Ziet u mij al op de terugweg rijden met de fiets en met die zweep onder mijn arm? 

En nu zullen jullie allemaal denken dat wij een kinky koppeltje zijn, maar niets is minder waard. Mijne madam houdt daar niet van. Maar aangezien de nieuwe "50 shades"-film is verschenen en wij die binnenkort samen zullen gaan bekijken, weet men nooit in welke gemoedstoestand mijne madam zal zijn. Maar ja, vaak moet ik mijn illusies opzij zetten, want ik weet dat de kans groter is dat wanneer we thuis zullen komen, mijne madam al gapend haar dikke pyjama zal aantrekken, met een paar grijze sokken, al dan niet met een tekening van Snoopy erop en dat ze diep onder de lakens zal kruipen. Dan gaat ze zich nog een keer al gapend omdraaien om mij een zoen te geven en dan zal ze het licht uitschakelen.

Dus bij deze heren - al las ik dat de reden waarom koppels samen naar die "50 Shades"-films gaan kijken te wijten is aan het feit dat er voor de vrouwen het sentimentele van het verhaal parten speelt, terwijl de mannen even kunnen geilen op die paar pikante scenes - weet dat hoop doet leven! Terwijl ik mij eigenlijk nog bitter weinig van die tweede "50 Shades"-film van vorig jaar kan herinneren. Al wat ik mij nog kan herinneren is dat er plots een zwart gat was, waarna ik dan wakker was gekomen en dat het koppeltje uit het verhaal plots op een boot zaten.

Vraag mij dus niet wat ik van die film vond. Al wat ik u kan vertellen is dat voor wie het eens op z'n "50 Shades" wenst te doen, dat het altijd goedkoper is om het thuis te doen, dan om een yoth te gaan afhuren, voor 't gene dat het maar voorstelt. En je wordt dan tenminste niet zeeziek, wanneer uw vrouw er dan nog op de koop bij ligt te snurken!

Ik weet dat ik bij het schrijven van deze tekst mijn eigen Valentijnsmoment met een week op voorsprong heb verpest. Goed dan, als het zo zit dan zal ik wel de pralines alleen in mijn hoekje opeten. Kwestie om dan niet depressief te kunnen worden. In de pers zal het weer regen met artikels over hoe koppels de beste Valentijn kunnen beleven, met allerhande tips over het verleiden en zo meer. In de plaats daarvan zouden ze beter eens beginnen onderzoeken hoe lang een doorsnee koppel van elkaar kan blijven geilen. En begrijp mij niet verkeerd, ik geraak nog vaak geil door mijne madam. Tenzij dat het van moeten is???

Dat zou ook kunnen natuurlijk! Maar als ik zo ga blijven filosoferen, dan zal er van de eerste keer geen Valentijn te vieren vallen. Niet dat het moet hoor. Zeg nu zelf! 't Is eigenlijk een dag als een ander, maar waarbij men weer eraan hangen voor de moeite, met al dat commercieel gedoe dat Valentijn met zich meebrengt! Ik ga te ver en dit dreigt niet goed af te lopen. Ik moet mijn gedachten gaan verzetten! Waar is die knikker?!!De knikkertest 2

- Sole

The Killers - Rut

 

Commentaren

Ik heb het begrepen: voor grappige teksten, recht voor de raap, moeten we hier zijn. Vlotjes en ontspannen heb ik hier rondgestruind.

Gepost door: Gidsjoris | 08-02-18

Reageren op dit commentaar

Post een commentaar