22-02-18

Gratis lucratieve test

't Was best wel spannend vandaag toen ik op het werk aankwam. In de inkomhall stond er daar namelijk een man die op zoek was naar een collega van ons, waarvan hij vermoed dat zijn vriendin een affaire mee heeft! Eerst dacht ik dat het om een nieuwe interim-collega te doen was, die aan de anderen vroeg waar hij heen moest zijn om zich om te kleden of zo, alvorens het werk te kunnen aanvatten.

Van geweld was er echter geen sprake, want de man werd vriendelijk verzorgd om het terrein te verlaten. De collega waarna hij op zoek was, is diezelfde collega waarover ik reeds recent iets in mijn blog over had vermeld. Dat is eigenlijk die man die mij ooit vertelde dat de vrouw macht over ons had omdat ze denken alles te kunnen bereiken met dat "gaatje" van hen. Dat was zijn mening en ik neem daar uiteraard afstand van. Dat het niet zo goed meer boterde met zijn huwelijk en het blijkbaar allemaal de schuld van zijn echtgenote zou zijn, doet mij uiteraard de wenkbrauwen fronsen. Want uiteindelijk lijkt hij zelf achter dat "gaatje" aan te lopen, bij wijze van spreken.

Blijkbaar moeten de tortelduifjes het op voorhand hebben geweten, dat die man hen daar stond op te wachten, want ze zijn uiteindelijk niet op het werk komen opdagen. Maar goed, het is hun probleem en ik tracht er mij niet mee te bemoeien. Alhoewel ik de ganse dag heb zitten rondvragen of iemand nieuws had over die twee of als er al berichten waren verschenen over een jong koppeltje dat vermoord werd aangetroffen. Want zo stelde ik, die man kon misschien zijn onwettige aanwezigheid op de terreinen van de fabriek waar hij geen zaken had, gebruiken als een alibi. Terwijl wie weet op hetzelfde ogenblik twee lichamen ergens in een andere regio worden ontdekt. "Ik heb het niet gedaan meneer de onderzoeksrechter!

Mijne madam kan alvast op haar twee oren slapen, want dit zal mij nooit overkomen. Althans toch niet op de werkvloer! Ik vind het wel machtig dat die kerel zich zo in de nesten heeft gewerkt. Mijn collega bedoel ik dan. Vaak noemt hij mij een "pipo", wanneer ik een stommiteit bega. Af en toe kaats ik dan de bal terug, wanneer hij er dan één begaat. Soms worden wij als de nieuwe "Grumpy old men" beschouwd, wanneer we mekaar staan uit te maken voor al wat lelijk is. Waarna ze ons dan weer zien samen lachen over iets anders. Ik hoop dat hij morgen weer het werk zal hervatten, want ik kan niet wachten om "pipo" tegen hem te zeggen! Tenminste als hij nog in leven is...

Behalve deze roddel, die u volgende week niet in de boekjes zult aantreffen - tenzij het nieuws van 19uur daar anders over beslist, waarna ik dan zal worden uitgenodigd voor een uitgebreide interview om over mijn twee collega's te gaan praten - weet ik eigenlijk niet veel te vertellen. Ik zou eigenlijk de krant online kunnen gaan beginnen lezen. Maar stoort u zich daar niet aan dat soms het artikel abrupt wordt onderbroken met de melding : "U heeft reeds 25% van deze tekst gelezen! Indien u dit artikel verder wenst te lezen, neem dan vandaag nog een abonnement!"

ZO IS DAT! WIE INDERDAAD DE REST VAN DEZE TEKST WENST TE LEZEN KAN DIT GRATIS OPVRAGEN DOOR MIJ EEN BERICHTJE TE STUREN NAAR MIJN EMAILADRES! KWESTIE OM EENS NA TE KUNNEN GAAN WIE ZICH HIER WEL OF NIET AAN STOORT! EN WEET DAT IK AF EN TOE OOK SLAAP, DUS HOUDT ER ALSTUBLIEFT REKENING MEE DAT U NIET METEEN EEN ANTWOORDT ZULT ONTVANGEN...

wastedproductionsbe@gmail.com

- Sole

 

 

 

18:06 | Permalink | Commentaren (0) | |

De commentaren zijn gesloten.